Natlamper til børn skaber hygge og tryghed. Natlamper skal ikke give meget lys, blot et dæmpet lys, hvor du kan se nok til at læse en godnathistorie eller når dit barn er en smule utryg ved mørket.

Find mangle forskellige modeller, fx skyer, enhjørning eller dyr fra mærker som Ferm Living, Sebra og Roommate.

New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New

Loading...

No more items available

NATLAMPER MED MOTIVER

En natlampe må også gerne være en pyntegenstand, som er fin at se på, når den hænger på væggen. Sovedyret har fundet de fineste slags, som pynter fint på væggen. Natlamperne er fra danske Ferm Living, Roommate, Sebra og mange andre. Der er natlamper er i skønne farver med ugler, spøgelser, sommerfugle og huse. Væglamperne fra Sebra er en flot stilet og farverig lampe lavet i metal. Allesammen findes selvfølgelig både til drenge og piger. Ferm livings lamper, er lavet i træ, og passer også ind på både pige og drengeværelset. Lampen er klassisk, og passer til det meste.

Nogle børn er glade for at have lyset tændt når de skal falde i søvn, det er en slags tryghed. Denne tryghed kan en loftlampe ikke skabe på samme måde som natlampen, som oftest er en væglampe, der giver det omtalte, dæmpede lys.

GOD NATS SØVN MED NATLAMPER TIL BØRN

Det er vigtigt for både voksne og børn at få en god nats søvn, men mange børn kan blive utrygge, når mørket falder på. Derfor kan en natlampe være den perfekte løsning, når der skal være ro på børneværelset, men der fortsat skal være lidt lys. En natlampe giver et behagligt og roligt lys, hvilket skaber de perfekte omgivelser, når dit barn skal sove efter en lang dag med mange indtryk.

En lille lampe inde på børneværelset kan give den tryghed, som børnene har brug for. Natlampen kan også bruges, når der skal læses godnathistorie eller synges godnatsang. En natlampe ved siden af sengen giver dig desuden nok lys til, at du kan liste dig ind og se, om dit barn er faldet i søvn, når du har sagt godnat og slukket det store lys.

De forskellige typer

Natlamper til børn kan fås i alle mulige farver, former og figurer, så du kan få lige nøjagtigt den lampe, som passer til dit barns behov – men også den lampe, som passer ind hjemme hos jer.

Hvis du synes, at natlamper til børn kan være en jungle at finde rundt i, så får du her fem ting, som du kan tage med i dine overvejelser, når du skal finde den perfekte natlampe:

  • Hvad er jeres behov? Overvej, om dit barn er mørkerad eller om lampen blot er for hyggens skyld.
  • Hvor skal lampen placeres? Hvor meget plads er der på dit barns værelse? Hvis det er småt med pladsen, så overvej en lampe, som eventuelt kan sidde direkte i stikkontakten, så den ikke fylder på gulvet.
  • Hvor længe skal lampen anvendes? Der er stor forskel på, om det er lampe, som blot skal bruges i en periode, eller om det skal være en, som kan følge barnet op igennem opvæksten.
  • Skal lampen kunne mere end blot at lyse? Nogle lamper har eksempelvis lydeffekter eller censorer, som kan tilpasse lyset efter barnets søvnbehov.
  • Hvor meget betyder designet? Tænk over, om natlampen skal passe ind i en bestemt stil eller om der godt må være sjove motiver på den.

Lampen kan både placeres på væggene, i loftet, på et lille bord ved siden af barnets seng eller direkte i stikkontakten; det er kun fantasien, som sætter grænser, når I skal finde den perfekte lampe til børneværelset. Det vigtigste er, at du finder den lampe, der passer til dit barn og dine behov.

ET STORT UDVALG HOS SOVEDYRET

Uanset lampen skal hænge på et pige- eller et drengeværelse, finder du her noget for enhver smag. Vi har udvalgt en lang række lamper, hvor pris, kvalitet og design går op i en højere enhed. Alle vores lamper er selvfølgelig sikkerhedstestet, så du trygt kan bruge dem i børneværelset.

På vores hjemmeside kan du se hele vores udvalg, og vi er sikre på, at du her nok skal finde den lampe, der passer bedst inde på dit barns værelse.