• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Knager og hylder

Her finder du hele vores udvalg af knager og hylder. De kommer fra et stort udvalg af forskellige leverandører. Der skal nok være noget for din smag.

De fås i forskellige farver og former, som giver personlighed til børneværelset. 

 

Knager og hylder

Mere om knager og hylder 

Et børneværelse skal ose af personlighed og det kan du nemt skabe med søde og unikke hylder og knager.

De fås i mange søde og flotte farver, som passer til både pige- og drengeværelset. Nogle af fylderne er formet som kasser og fungerer derfor også som opbevaring. De kan hænges i barnets højde, så de selv kan hente og lægge tingene på plads. 

En knage eller hylde behøver ikke altid være kedelig og enkel. Derfor har vi fundet et stort udvalg, som har forskellige former - fx skyer og huse eller har dyr og tekst på sig. 

De mange mærker 

Bloomingville Mini laver super mange flotte ting til børneværelset. De tænker ud af boksen og designer bl.a knager som dit barn vil elske. Deres stil er super moderne og giver rig mulighed for at skabe personlighed. 

Roommate har de søde knager formet som dyr i rosa farver og hylder formet som huse i neutrale farver. De er praktiske og søde med en retro stil over sig. 

Done by Deer har designet søde hylder, der bruges som opbevaring og sikre at tingene ikke falder ned af hylden, da det er en kasse. På kassen er der tekst, som er udskåret og giver barnet mulighed for at kigge ind i kassen, hvis ikke han/hun kan se over hylden. Hylderne fås i to forskellige størrelser og mange farver. Done by Deer har også traditionelle hylder, som sagtens kan bruges i hele hjemmet. 

Der er rig mulighed for at finde en hylde eller knage der passer ind i dit hjem og din sitl. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.