Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Sengetøj til børn

Det er Sovedyrets mål, at have et stort udvalg i baby sengetøj, junior sengetøj og voksen sengetøj til børn. På denne måde er der noget for enhver smag, og noget til dine poder, hvad enten de sover med babysengetøj, juniorsengetøj eller voksen sengetøj. Udvalget er selvfølgelig stort i sengesæt til både drenge og piger. Flere og flere sæt fås nu i voksen sengetøj, blandt andet Småfolk, Katvig, Night & Day, og Ej Sikke Lej.

Du kan også finde neutralt sengetøj her.
Vi har også Sengetøj med ekstra længde (140x220).

sengetøj til børn
NyhedBedste ValgSea Shell Storm BABY sengetøj fra Konges Sløjd
Sea Shell Storm BABY sengetøj fra Konges Sløjd
375,00
NyhedTilbud (Spar 40 %)Bloomingville VOKSEN sengetøj - Dots og tekst
Bloomingville VOKSEN sengetøj - Dots og tekst
DKK529,00317,40
Tilbud (Spar 40 %)Liewood Voksen sengetøj - mørkegrå
Liewood Voksen sengetøj - mørkegrå
DKK599,00359,40
JUNIOR sengetøj - Daisy
JUNIOR sengetøj - Daisy
299,00
BABY sengetøj  - Daisy
BABY sengetøj - Daisy
199,00

Baby sengetøj og junior sengetøj

I shoppen er der kun farverige sengesæt at finde, fordi vi elsker farver og sjove motiver hos Sovedyret. Vi har motiver på både babysengetøj, juniorsengetøj og voksen sengetøj, med alt fra farverige æbler fra Småfolk og Katvig, til flyvemaskiner og biler fra Smallstuff og Sebra. Roommate, Ej Sikke Lej og Danefæ byder også på skønne og skrappe farver med herlige motiver, som automatisk taler til børns sanser. Det er forskelligt, om sengetøjet har almindelig knappelukning, lynlåslukning eller lukning med trykknapper. Hos Småfolks babysengetøj, juniorsengetøj g voksen sengetøj er der eksempelvis trykknapper.

God kvalitet er vigtig

Ikke kun de lækre farver og skønne motiver er vigtigt, når der skal investeres i babysengetøj, juniorsengetøj og voksen senegtøj. Kvaliteten har også stor betydning. Sengetøjet vi har udvalgt i Sovedyret, er i god kvalitet, og mange af dem er endda økologiske. Det er blandt andet sengetøjet fra Katvig. Sengetøjet kan vaskes igen og igen, og har stadig samme gode kvalitet. Ofte holder kvaliteten bedre, hvis du vender vrangen ud på sengetøjet, når det skal vaskes.

En del af Sovedyrets koncept er, at der i shoppen er andre produkter, som har samme design og stil, som passer til sengetøjet. Det betyder, at du kan matche ammepuder, puslehynder og sengerande. Så har du lyst til at matche de forskellige produkter du skal bruge, så det samme design går igen, kan vi tilbyde dig det.

Du kan også kigge på vores billigt sengetøj her.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.