Sengetøjet fra Konges Sløjd er 100% økologisk bomuld og GOTS certificeret. Det vil sige det er økologisk, hvor der er taget hensyn til de skrappeste krav også under produktionen af sengetøjet.

Sengetøjet fås i forskellige designs, og findes i baby, junior og voksen sengetøj. Er du vild med økologisk sengetøj i dæmpede farver med bl.a skibe, muslingeskaller, luftballoner eller vaffelis, så er du kommer til det helt rigtige sted.

Nyhed
-30%
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed

Arbejder på sagen...

No more items available

Produkt kategorier

MERE OM KONGES SLØJD SENGETØJ

Det er et dansk mærke, som laver lækkert interiør og herunder det smukke sengetøj. Konges Sløjd har formået at blive med at holde en flot stil, som er enkel, nedtonet og stilren. Et godt modemærke som kommer til at holde mange år frem i tiden.

Du kan allerede nu får rigtig mange forskellige sengesæt fra Konges Sløjd og de kommer løbende med nye styles i sengetøjet i deres nye kollektioner. Det er helt klart at dansk mærke du skal holde øje med. Og alle deres styles kan fåes både som sengerand og som sengetøj i Konges Sløjd.

Konges Sløjd sengetøj lukkes med et smukt bredt bindebånd forneden som fuldender mærkets yndige design.

SÅDAN STARTEDE KONGES SLØJD

Konges Sløjd blev startet i 2014 i København af Emilie Konge Breindal – faktisk var det hjemme i hendes eget hjem, hvor hun sad og syede nogle uroer. Hun tog nogle billeder og smed på hendes Instagram konto. Det sprang i luften med kommentarer og efterspørgsler på hendes designs. Derefter gik det stærkt og der kom sengetøj og sengerande til.

Hele produktsortimentet fra Konges Sløjd udvides hele tiden og vi er stolte af at være forhandler af sengetøjet som understøtter stilen i alle de andre. Det er ikke tit vi har det på udsalg, så du skal være hurtig, hvis det nogensinde er sat ned.

NYE STYLES

Der kommer nye styles til, men lige nu finder du quiltede farver, cone cream, marine, parachute, off white og rose. På dansk ville du nok kalde det isvaffel, faldskærme, råhvid og duset lyserød. Det er nedtonede farver som du finder Konges Sløjd sengetøj i og det gør at du kan lave et moderne børneværelse eller pusleplads med ting herfra.

En lille tur med barnevognen bliver bare sjovere når man også synes ens barn putter i noget lækkert sengetøj. Det samme med tremmesengen der føles meget mere hyggelig med en flot sky uro og matchende sengesæt.

Når vi som Sovedyret er på messe, så er det altid en fornøjelse at komme forbi og se de nye varer fra Konges Sløjd. Der er ingen tvivl om, at de går op i kvalitet. Det stråler ud af dem når de taler om deres sengetøj og den måde de arbejder med deres design og produktion på.