Køb din Konges Sløjd sengerand her hos Sovedyret. Vi vil altid have hele deres kollektion af sengerande og stofrand / barnevognsrand.

Sengerandene er designet i dusede og nedtonede farver, med smukke motiver, såsom sea shells, parachutes og den klassiske hvid sengerand.

Produkt kategorier

MERE OM KONGES SLØJD SENGERANDE

Sengeranden kan som regel godt stå selv, men er ikke helt så tyk som nogle af vores andre sengerande. Der er derfor nogle gode tykke snore med, som er 100% sikkerhedsgodkendt og så korte, at din baby aldrig vil kunne gøre skade på sig selv.

De snore er faktisk med til at give et meget flot og æstetisk udtryk på din Konges Sløjd sengerand. Det virker lidt romantisk og gammeldags / retro stemningsfyldt.

De fleste sengerande måler 30 cm i højden og 360 cm i længden. Det er længde nok til at nå hele tremmesengen rundt når det er i en juniorseng. Har du en babyseng, vil du som regel bare lade den overlappe. Det kommer selvfølgelig an på hvor stor en babyseng du har.

Der følger en flot stofpose med til alle Konges Sløjd sengerande, som du kan bruge til dit barns madkasse eller bærepose til turene med mødregruppen.

En Konges sløjd sengerand er 100% bomuld og bomulden er GOTS certificeret.

Stofrand eller barnevognsrand

Konges Sløjd har også designet de sødeste stofbøger, der kan bruges som sengerand og/eller barnevogsnrand.

Stofbøgerne har naturligvis ikke samme stabilitet og tykkelse som deres almindelige sengerande, og fungere derfor mere som tilbehør og smukt interiør til tremmesengen / barnevognen.

En banrevogn kan være en smule uinteressant at se på for barnet og derfor kan man give det lidt liv ved at putte en barnevognsrand ind, så barnet har noget at kigge på. Også ser det bare super godt ud, og mon ikke de andre mødre bliver misundelige, når de ser jer på gåturen.

Grå og hvid sengerand

Du kan altid få helt neutrale sengerande fra Konges Sløjd og specielt deres hvide sengerande er utrolig populær. Er man mere til mønster, men stadig vil have et neutralt udtryk, så har virksomheden også designet en grå sengerand med mønster af små bølger.

Mange af deres sengerande er unisex og du kan derfor lade den gå videre i arv til det næste barn i rækken. Du undgår at skulle købe endnu en sengerand til den lille ny, hvis ikke kønnet er det samme som det forige barn. Det synes vi er super smart.

Du kan selvfølgelig også få en sengerand fra Kongesløjd, som egner sig mere til enten piger eller drenge. Farverne er stadig dusede og med moderne print, der passer ind i det moderne hjem.

Fri fragt hos Sovedyret

Når du køber en rand fra Konges Sløjd, så får du fri fragt, fordi du handler for over 399 kroner. Du vil modtage pakken indenfor 1-3 hverdage – det kalder vi lynlevering.

Er det en gave, så pakker vi gratis ind, hvis du notere det i ordren.