Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Konges Sløjd sengerande

Køb din Konges Sløjd sengerand her hos Sovedyret. Vi vil altid have hele deres kollektion af sengerande og babynest. Sengerandene er designet i dusede og nedtonede farver, men smukke motiver sea shells, parachutes og den klassiske hvid sengerand.

Konges Sløjd sengerand

Mere om Konges Sløjd sengerande

Sengeranden kan som regel godt stå selv, men er ikke helt så tyk som nogle af vores andre sengerande. Der er derfor nogle gode tykke snore med, som er 100% sikkerhedsgodkendt og så korte, at din baby aldrig vil kunne gøre skade på sig selv. 

De snore er faktisk med til at give et meget flot og æstetisk udtryk på din Konges Sløjd sengerand. Det virker lidt romantisk og gammeldags / retro stemningsfyldt.

De fleste sengerande måler 30 cm i højden og 360 cm i længden. Det er længde nok til at nå hele tremmesengen rundt når det er i en juniorseng. Har du en babyseng, vil du som regel bare lade den overlappe. Det kommer selvfølgelig an på hvor stor en babyseng du har.

Der følger en flot stofpose med til alle Konges Sløjd sengerande, som du kan bruge til dit barns madkasse eller bærepose til turene med mødregruppen. 

En Konges sløjd sengerand er 100% bomuld og bomulden er GOTS certificeret.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.