Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
VI BYTTER TIL 10. JANUAR

Konges Sløjd sengehimmel

Konges Sløjd har nu lavet skønne økologiske sengehimle i flere farver.

Sengehimlerne har fine finesser og detaljer og er lavet i 100% økologisk muslin stof.

Konges Sløjd sengehimmel

Sengehimmel fra andre mærker

Vi har et stort udvalg fra vores andre populære mærker. Dem kan du alle se herunder.

NyhedSebra sengehimmel - Honey mustard
Sebra sengehimmel - Honey mustard
749,00
NyhedRusty sengehimmel fra Liewood
Rusty sengehimmel fra Liewood
799,00

Mere om sengehimmel fra Konges Sløjd

En sengehimmel fra Konges Sløjd er super smuk og elegant at se på. Der er blevet arbejdet med de små detaljer, som gør sengehimlerne helt idylliske. 

En sengehimmel er med til at skabe hygge og harmoni på et børneværelse (eller endda også på de voksnes soveværelse). Du kan også hænge sengehimlen i stuen, for at skabe et hyggerum til ungerne, hvor de kan lege og læse historier. 

Hænges sengehimlen over sengen, afskærmer den "larmen" fra barnet, så han / hun kan få sin skønhedssøvn i ro og fred. Den kan også blot hænge i hjørnet af hovedgærdet for at skabe et romantiske udtryk. 

Hænges den i stedet ved gulvet, måske i et hjørne, så fungere sengehimlen mere som en hyggekrog / legekrog for barnet. Inde i sengehimlen kan der ligge puder, tæpper eller runde madrasser, så dit barn kan ligge og hygge sig under det store "telt". 

Grå sengehimmel

Konges sløjd mest populære sengehimmel er den grålige, lidt beige farvede sengehimmel. Den flotte farve gør den lækker at se på og unisex. Derfor kan den sagtens bruges til både pigeværelset og drengeværelset. 

Det betyder også at den uden bekymring kan gå videre i arv, hvis du skal have endnu et barn. Du behøver altså ikke ud og købe endnu en sengehimmel, fordi den fra Konges Sløjd egner sig til både piger og drenge. Det kalder vi at spare penge og at være miljøvenlig. 

Sengehimmel til voksne

Der er ingen regler for hvem der må bruge en sengehimmel. Vi hos Sovedyret mener at de flotte sengehimler fra Konges Sløjd uden tvivl kan bruges til både voksne og børn. 

Det behøver ikke altid være børnene der skal forkæles med nye ting eller have et smukt værelse. Forældrene skal ikke glemmes og I skal huske at forkæle jer selv ind i mellem. 

Smuk sengehimmel til tremmeseng 

Det er blevet meget popolært at have en sengehimmel hængende ved tremmesengen, fordi det netop kan trækkes "over" tremmerne, så barnet ikke bliver forstyrret af dét der er udenfor tremmerne. 

På den måde kan det give ro og det ser samtidig super charmerende ud. I toppen hænger der to kvaste, som er et smukt tilbehør der fuldender designet. 

En sengehimmel fra Konges Sløjd er af 100% økologisk muslin bomuld og er derfor utrolig åndbart. 

Bemærk, hold altid opsyn med barnet, når det er i nærheden af en sengehimmel. 

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.