Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Konges Sløjd

Konges Sløjd er et lækkert dansk mærke som producerer produkter, der er nydelige og dæmpede i farverne, som passer ind i de fleste hjem.

Fra Konges Sløjd finder du hos os sengerande, sengetøj, sengehimler, uroer og babyneste. Der er også de populære stofbleer, ammepuder, puslepuder og tæpper, puder og dyner.

Ekstra høj kvalitet og økologisk bomuld. 

Konges Sløjd

NyhedKonges Sløjd sengerand - Melodie
Konges Sløjd sengerand - Melodie
649,00
NyhedSvøb fra Konges Sløjd - Earth
Svøb fra Konges Sløjd - Earth
129,00
NyhedKonges Sløjd babynest - Melodie
Konges Sløjd babynest - Melodie
699,00
NyhedKonges Sløjd babynest - Siamois
Konges Sløjd babynest - Siamois
699,00
NyhedKonges sløjd babynest - Cherry
Konges sløjd babynest - Cherry
699,00
NyhedKonges sløjd musikuro - Flyver
Konges sløjd musikuro - Flyver
349,00
NyhedNedsat (50 %)Konges sløjd barnevognsophæng/uro - Bananer
Konges sløjd barnevognsophæng/uro - Bananer
DKK199,0099,50
NyhedMommybag fra Konges Sløjd - Navy
Mommybag fra Konges Sløjd - Navy
749,00
Nedsat (50 %)Konges Sløjd juleophæng - Klovn 2019
Konges Sløjd juleophæng - Klovn 2019
DKK179,0089,50

Mere om Konges Sløjd

Det hele startede i Danmark i 2014, hvor Emilie Konge Breindal begyndte at designe de lækre produkter. Bemærk mellemnavnet på Emilie, så er det ikke svært at forstå navnet på det populære brand. 

Sløjd er også en overset disciplin i folkeskolen - en glemt kunst, som der burde være mere fokus på. At få håndværket tilbage i tekstiler og produkterne. 

Alle Konges Sløjds produkter er lavet af GOTS certificeret bomuld - de er et mærke der vægter miljøets interesser højt, og gør et værdigt forsøg på at få hele kæden optimeret. 

Vi er rigtig glade her hos Sovedyret for Konges Sløjd, som vi er sikker på kommer til at være et af de danske mærker der holder ved i rigtig mange år frem i tiden. Og kunne gå hen og blive klassikere.

Konges Sløjd vægter funktionlalitet, kvalitet og simpelthed meget højt. Derfor er alle deres produkter af høj kvalitet i simpelt skandinavisk design, der tiltaler både børn og voksne. 

Du kan finde alt det du behøver for at skabe et godt sovemiljø fra Konges Sløjd. Når først du har købt et produkt fra Konges Sløjd, så bliver det helt sikkert ikke det sidste du køber. Det er nemlig utrolig lækkert - det skal opleves før man forstår forskellen. 

Sengetøj, sengerande, puslepuder og andet lækkert i flotte designs til både drengeværelset og pigeværelset. Der er noget for en hver smag. Forældrene skal heller ikke snydes - derfor er meget af de flotte designs ultra moderne og fx fås sengetøjet også i voksenstørrelse. 

Garanti for god kvalitet 

Alt fra Konges Sløjd er GOTS certificeret, fordi de vægter miljøet meget højt. At være GOTS mærket betyder, at produktionen har fokus på at skåne miljøet og ikke bruger sundhedsskadelige gifte, som kan påvirke dit barn. 

Når du køber GOTS produkter, så vil du sidde med god samvittighed, fordi du ved at du har været med til at støtte op om vores miljø. 

Der er ikke overladt noget til tilfældighederne - ved alle produkterne er der arbejde med detaljerne for at skabe det bedst mulige resultat til børnene. 

Konges Sløjds mål er at designe interiør til børn der er stilfuldt og som samtidig bringer glæde til barnet og er et skønt syn for de voksne. 

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.