• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Konges Sløjd

Konges Sløjd er et lækkert dansk mærke som producerer produkter, der er nydelige og dæmpede i farverne, som passer ind i de fleste hjem.

Fra Konges Sløjd finder du hos os sengerande, sengetøj, sengehimler, uroer og babyneste. Der er også de populære stofbleer, ammepuder, puslepuder og tæpper, puder og dyner.

Ekstra høj kvalitet og økologisk bomuld. 

Konges Sløjd

NyhedLemon Myggenet fra Konges Sløjd
Lemon Myggenet fra Konges Sløjd
249,00
NyhedCognac Myggenet fra Konges Sløjd
Cognac Myggenet fra Konges Sløjd
249,00
NyhedKonges Sløjd knage - Påfugl
Konges Sløjd knage - Påfugl
129,00
NyhedMilestone cards fra Konges sløjd
Milestone cards fra Konges sløjd
229,00
Nedsat (20 %)Quiltet toilettaske fra Konges sløjd - Siamois
Quiltet toilettaske fra Konges sløjd - Siamois
DKK299,00239,20
Nedsat (20 %)Konges Sløjd babynest - Siamois
Konges Sløjd babynest - Siamois
DKK699,00559,20
Nedsat (20 %)Konges sløjd ammepude BETRÆK - Siamois
Konges sløjd ammepude BETRÆK - Siamois
DKK199,00159,20
Nedsat (20 %)Siamois pusleunderlag fra Konges Sløjd
Siamois pusleunderlag fra Konges Sløjd
DKK299,00239,20
Nedsat (20 %)Konges Sløjd VOKSEN sengetøj - Siamois
Konges Sløjd VOKSEN sengetøj - Siamois
DKK595,00476,00
Nedsat (20 %)Konges Sløjd BABY sengetøj - Siamois
Konges Sløjd BABY sengetøj - Siamois
DKK375,00300,00

Mere om Konges Sløjd

Det hele startede i Danmark i 2014, hvor Emilie Konge Breindal begyndte at designe de lækre produkter. Bemærk mellemnavnet på Emilie, så er det ikke svært at forstå navnet på det populære brand. 

Sløjd er også en overset disciplin i folkeskolen - en glemt kunst, som der burde være mere fokus på. At få håndværket tilbage i tekstiler og produkterne. 

Alle Konges Sløjds produkter er lavet af GOTS certificeret bomuld - de er et mærke der vægter miljøets interesser højt, og gør et værdigt forsøg på at få hele kæden optimeret. 

Vi er rigtig glade her hos Sovedyret for Konges Sløjd, som vi er sikker på kommer til at være et af de danske mærker der holder ved i rigtig mange år frem i tiden. Og kunne gå hen og blive klassikere.

Konges Sløjd vægter funktionlalitet, kvalitet og simpelthed meget højt. Derfor er alle deres produkter af høj kvalitet i simpelt skandinavisk design, der tiltaler både børn og voksne. 

Du kan finde alt det du behøver for at skabe et godt sovemiljø fra Konges Sløjd. Når først du har købt et produkt fra Konges Sløjd, så bliver det helt sikkert ikke det sidste du køber. Det er nemlig utrolig lækkert - det skal opleves før man forstår forskellen. 

Sengetøj, sengerande, puslepuder og andet lækkert i flotte designs til både drengeværelset og pigeværelset. Der er noget for en hver smag. Forældrene skal heller ikke snydes - derfor er meget af de flotte designs ultra moderne og fx fås sengetøjet også i voksenstørrelse. 

Garanti for god kvalitet 

Alt fra Konges Sløjd er GOTS certificeret, fordi de vægter miljøet meget højt. At være GOTS mærket betyder, at produktionen har fokus på at skåne miljøet og ikke bruger sundhedsskadelige gifte, som kan påvirke dit barn. 

Når du køber GOTS produkter, så vil du sidde med god samvittighed, fordi du ved at du har været med til at støtte op om vores miljø. 

Der er ikke overladt noget til tilfældighederne - ved alle produkterne er der arbejde med detaljerne for at skabe det bedst mulige resultat til børnene. 

Konges Sløjds mål er at designe interiør til børn der er stilfuldt og som samtidig bringer glæde til barnet og er et skønt syn for de voksne. 

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.