Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Konges Sløjd

Konges Sløjd er et lækkert dansk mærke. Konges Sløjd producerer produkter, som er nydelige og dæmpede i farverne, som passer ind i de fleste hjem.

Fra Konges Sløjd finder du hos os sengerande, sengetøj, sengehimler, uroer og babynest. Der er også de populære stofbleer, ammepuder, puslepuder og tæpper, puder og dyner.

De mønstre Konges Sløjd arbejder med er Sea Shell rose, Sea Shell white, cone cream, parachute og marine (skibe) - men bliver løbende udvidet. Vælg selv din favorit.

Konges Sløjd

Sovedyrets FavoritEtoile BABY sengetøj fra Konges Sløjd
Etoile BABY sengetøj fra Konges Sløjd
375,00

Mere om Konges Sløjd

Det hele startede i Danmark i 2014, hvor Emilie Konge Breindal begyndte at designe de lækre produkter. Bemærk mellemnavnet på Emilie, så er det ikke svært at forstå navnet. 

Og Sløjd er også en overset disciplin i folkeskolen - en glemt kunst, som der burde være mere fokus på. At få håndværket tilbage i tekstiler og produkterne. 

Alle Konges Sløjds produkter er lavet af GOTS certificeret bomuld - de er et mærke der vægter miljøets interesser højt, og gør et værdigt forsøg på at få hele kæden optimeret. 

Vi er rigtig glade her hos Sovedyret for Konges Sløjd, som vi er sikker på kommer til at være et af de danske mærker der holder ved i rigtig mange år frem i tiden. Og kunne gå hen og blive klassikere.

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.