En sovepose fra Sleepbag er noget af det lækreste du kommer en sovepose til dit lille barn. Det er virkelig en velproduceret og designet sovepose – og du vil elske dig selv og dit barn for at have investeret i en Sleepbag. Netop denne babysovepose, er det produkt, som danske Sleepbag er mest kendt for.

Produkt kategorier

VIGTIG INFO OM SLEEPBAG SOVEPOSEN + SLEEPBAG TILBEHØR :

Sleepbag er sikkerhedstestet og opfylder kravene for LIFTE –  EN 1466

Sleepbag er kemi testet og opfylder kravene i henhold til – EN 71-3 & EN 71-9

Sleepbag legestænger og krammedyr er CE – mærket.

Sleepbag bruger keramiske Meida micro fibre og temperaturregulerende materiale fra Outlast

TEKNOLOGISK INSTITUT har testet Sleepbag i isoleringsevne.

Mere om Sleepbag

Sleepbag laver ud over soveposen, også babytæpper, legestænger og uroer, lagener og bæreplader i forskellige farver, som passer i form og farve til de mange forskellige farver soveposer fra sleepbag.

Menneskene bag Sleepbag har til huse i Horsens, og produktet er opstået, ved selv at blive forældre. Produkterne er designet ud fra den tid vi lever i, og er praktiske og funktionelle og sikkert, ikke mindst. Sleepdag ønsker ingen børnefamilier skal gå på kompromis med komforten.

Sleepbag soveposen er mere end en sovepose, og med bæreplade kan den bruges som lift, som både passer til barnevogn og klapvogn. Bærepladen har lækre kraftige læderremme, som er justerbare, og som monteres på ingen tid. Liften kan bære et barn på op til 12 kg.

Desuden kan soveposen laves om til lege aktivitetstæppe og pusleplads, til brug når du er på farten med dt barn. Når det er tid til leg, knappes sleepbag legestængerne på ( 4 stk) læderstropperne på soveposens kant, og legetøjet (krammeuroerne sættes på).

Hvis det er pusletid, knapper du det medfølgende bomuldslagen på, og vupti, så er det pusletid.