• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Slange sengerande

De tykke sengeslanger har længe været meget populære. Disse slange sengerande er lidt en anden type sengerand, da de er mere en pyntegenstand i børnesengen. De beskytter det første års tid barnet, da det skaber en god tryghed hos din baby i sengen.

Vi har Danmarks bredeste udvalg af sengerande udformet som slange (eller snake). Du finder fra Ferm Living, Sebra, Bloomingville, Liewood og Roommate - og vi tilfører løbende andre mærker, der også laver slangesengeranden.

Slange sengerande

Mere om sengeslanger 

Sengeslanger er super flotte og fås i mange forskellige farver. Sengetslangen har ikke altid udseende som en slange - den fås nemlig også som kanin, panda, krokodelle, hund og ræv fra de forskellige mærker. 

Sengeslangen fungerer perfekt som tryghed for din baby, fordi de afskærmer barnet fra støjen uden om babysengen. Samtidig sikrer sengeslangen at barnet ikke slår sig, når det ruller rundt i tremmesengen og at en arm eller ben ikke sidder fast mellem tremmerne. Når barnet bliver ændre er det en super god bamse at lege med og kan bruges som pynt på sengen. Slangen kan også ligges langst væggen, når barnet bliver større, så han eller hun ikke risikere at hamre hovedet ind i den kolde væg, når man drejer sig.

De flotte sengeslage

Du kan få sengeslange fra mange af vores mærker. Specielt Ferm Living laver traditionelle sengeslage i mange farver og prints. 

Bloomingville Mini har lavet sovende krokodille og ræv, som er super søde og passer til både pige og dreng. 

"Lazy longdog" fra Roommate er helt vildt sød, fordi den sover og har røde kinder. De fine øre, ben og hale går det muligt for barnet at have noget at nuldre i for at falde til ro. 

Sebra har designet en krokodille med små haktænder i stribet grå. Den er dejlig blød og sød. 

Liewood er kendt for deres kanin og panda og det har de selvfølgelig ført videre til deres sengeslanger. 

Sengeslanger er en super god gave, fordi den kan bruges i mange år. Det kan være det babyen vokser op med og får et tæt bånd med, så han eller hun har noget der altid føles trygt og godt.  

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.