De fleste sengerande har en lynlås i betrækket, så det kan lynes af og vaskes.

Man trækker blot betrækket af, putter det i vaskemaskinen og vasker det på 30 eller 40 grader. Betrækket bør aldrig vaske ved højere temperaturer, da det ellers har tendens til at krympe, og så passer betrækket ikke længere til fyldet indeni. Når du har vasket det, kan det stadig godt være svært at få betrækket på igen, og det kræver tålmodighed – Men har man det, skal det nok lykkedes !

Processed with VSCO with al3 preset

Særlig vask af Roommates sengerande

Roommate sengeranden skiller sig dog lidt ud, og kan vaskes i maskinen med betrækket på. ( Denne sengerand har altså ingen lynlås i selve betrækket) Du ruller blot den tykke sengerand sammen, og tænder for vaskemaskinen på max .40 grader. Det er nemt og smart – så skal du ikke bruge kræfter på at putte betrækket på igen efter vask.

Vask af sengerand

En tyk sengerand, er for det mest lavet i tykt skum med stof udenom med flotte farver og motiver på. De fleste sengerande kan vaskes -eller i hvert fald betrækket kan.

Sengeranden bruges nede i det lille barns tremmeseng, og er med til at skabe tryghed, da randen er med til at skabe lidt hulestemning ned i tremmesengen. Sengeranden er også med til, at små arme og ben ikke kommer til at stikke ud gennem tremmerne når dit barn ligger uroligt i sengen om natten. Sengeranden pynter selvfølglig også flot i sengen.

Den tykke sengerand kan fåes i mange flotte farver og mønstre fra bl.a Konges Sløjd, Cam Cam, Smallstuff, Roommate, Småfolk, Danefæ, Sebra, Vanilla og mange flere.

Bl.a. disse fine sengerande

Alle de flotte sengerande sælger vi selvfølgelig hos Sovedyret.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *