Konges Sløjd er et dansk mærke, der laver de fineste produkter til de små. Kvalitet, bæredygtighed og smagfuldt design er nøgleordene. Stilen er skandinavisk, enkel og smuk, og det danske brand er på kort tid blevet en favorit til børnene.

Sovedyret lister stort set alt “home” fra Konges Sløjd

Verdensomspændende succes

I 2014 grundlage Emilie Konge Breindal Konges sløjd. Siden er mærket blevet superpopulært både i Danmark og i udlandet, og der findes forhandlere over hele verden. Australien, Kina, Italien, Tyskland, England og Sverige er blot nogle af de lande, hvor forældre har adgang til de skønne produkter.

Alt til de små

Sengetøj, babynest, tæpper, bamser, uroer, og tøj er alle ting du finder hos Konges Sløjd. Tøj kollektionen byder på basistøj som bodystockings, bukser og bluser i blød bomuld. Derudover findes der trøjer, huer og bloomers (shorts) i økologisk merino uld. Fælles for alle styles er at de er bløde og behagelige. Det er tøj der er rart for babyer at ligge i og for børn at lege i. Mødrene er der også tænkt på – her findes der forskellige tasker, toilettasker og morgenkåber.

Kvalitet og funktionalitet

Dansk design forbindes ofte med kvalitet, og det er også tilfældet med Konges Sløjd. Alle produkter og detaljer er nøje gennemarbejdede, inden de når ud til forbrugerne, og flere produkter er håndlavede. Alle produkter kendetegnes af enkelhed og funktionalitet.

Bæredygtighed univers

Konges Sløjd tager socialt ansvar, da alle produkter er fremstillet på fabrikker med ordentlige arbejdsforhold. Derudover tages der også hensyn til miljøet. Mærkets nye tekstillinje består udelukkende af GOTS certificeret økologisk bomuld. GOTS står for Global Organic Textile Standard, og er en der stiller krav til økologisk produktion, miljøhensyn og socialt ansvar gennem hele produktionen. Konges Sløjd stiler efter at flere produkter i fremtiden skal være i GOTS certificeret bomuld. Produkterne i uld er ligeledes 100% økologisk merinould. Bevarelse af naturen er et vigtigt emne for det danske mærke – denne holdning er populær i en tid hvor miljø og miljøhensyn fylder for mange.

Skandinavisk og smagfuldt

Den naturlige tilgang til produktionen, hvor miljø og økologi er i højsædet, fornemmes også i designet. Produkterne er i rolige og afdæmpede farver, og de gennemgående prints er enkle. Der er ikke noget prangende og overflødigt – blot bløde, naturlige farver, der ikke stjæler opmærksomheden fra de små. Farverne og det stilrene design passer desuden ind i de fleste hjem – så gør det ikke så meget at have tæpper og bamser rundt omkring.

Ærlige produkter er populært

Kombinationen af kvalitet og design gør Konges Sløjd populære. Forbrugere sætter pris på bæredygtighed og vil have ”ærlige” produkter – produkter hvor man ved hvad man får, og hvor produkterne kan hvad skal kunne, men ikke en masse unødigt. Vi vil havde noget der virker. Her rammer Konges Sløjd plet, med de enkle designs og lækre materialer. Her er det kvalitet frem for kvantitet. Den enkle skandinaviske stil er populær i hele verden både indenfor mode og interiør. Konges sløjd rammer en stemning af ro og – meget dansk – hygge, og det er noget hele verden vil have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *