Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Sengerande

En sengerand skaber tryghed når dit barn skal sove, og er rigtig god til at give en ekstra afskærmning i tremmesengen, så dit barn ikke kommer i klemme – og så pynter den selvfølgelig rigtig godt i sengen.

Alle Sovedyrets sengerande er i god tyk kvalitet.

NyhedVelour sengerand fra Sebra - Grey
Velour sengerand fra Sebra - Grey
699,00
Tilbud (Spar 40 %)Danefæ sengerand - Lys pink med svane mf.
Danefæ sengerand - Lys pink med svane mf.
DKK699,00419,40
Tilbud (Spar 40 %)Danefæ sengerand - Blå med viking
Danefæ sengerand - Blå med viking
DKK699,00419,40
Tilbud (Spar 30 %)Sengerand fra Smallstuff - Rosa med stjerner
Sengerand fra Smallstuff - Rosa med stjerner
DKK599,00419,30

Mere info om sengerande

Sovedyret sælger kun sengerande der kan stå selv, så du slipper for en sengerand der falder sammen og skal strammes op hele tiden. Det betyder meget for os, at alle vores sengerande er i god kvalitet og fyldt med farver der stimulerer dit barn og taler til deres barnlige sind. Sengerandene findes i mange forskellige motiver, og der er både til drenge og piger i de forskellige mærker vi fører. Du finder sengerande fra Sebra, Smallstuff, Danefæ, Roommate og vi forventer snart at få Småfolk sengerande.

Et af Sovedyrets koncepter, er at vi har de samme motiver på tværs af kategorier, og du kan derfor tit finde sengerande med motiver der er ens med fx sengetøjet, ammepuder og puslepuder. Det kan for eksempel lade sig gøre med Smallstuffs sengerande, hvor det samme motiv går igen på deres sengetøj, puslepuder og ammepuder. Du har derved mulighed for at samle et helt sæt der passer sammen i farve og motiv.

Se evt. vores forklaring på en tyk sengerand.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.