• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Toilettasker

Vi har et stort udvalg af toilettasker fra vores populære mærker. De kan enten bruges til dine børn eller måske dig selv - for det er virkelig nogle skønne print der er på toilettaskerne.

Toilttaskerne er stilrene og moderne og altid i god kvaliet. De fås i forskellige størrelser og med eller uden print. 

Toilettasker

Mere om toilettasker 

Vores flotte toilettasker er altid i høj kvalitet og er hver i sær unikke på sin egen måde. Du kan enten få en toilettaske der er ensfarvet eller som har et flot flot. Alle taskerne er med lynlås og er ofte i quiltet kvalitet. 

De flotte designs sikre at du som forælder sagtens kan bruge tasken selv. De er nemlig flotte og meget moderne. Indi mellem har vi dog et design, som egner sig meget til børn, såsom biler fra liewood.

Om du bruger tasken som toilettaske er helt op til dig - den kan også bruges til alt muligt andet, fx småt legetøj, neglelak, dukketilbehør eller lignende. På den måde ved dit barn fx altid hvor dukkeskoene og dukkesutteflaske er. Vi kender det alle sammen - de små legeting forsvinder altid hurtigt, men ikke hvis vi gemmer det ned i en lukket taske. 

Bløde og lækre tasker

En toilettaske behøver ikke altid være tynd og kedelig. Hos sovedyret ved vi, hvor vigtigt det er at beskytte toiletsagerne og derfor kan du altid finde tykke og fyldige toilettasker hos os. Der er ikke noget værre end at skulle være alt for forsigtig med sin toilettaske, fordi der ligger parfumer eller andre skrøbelige sager deri. 

Angående størrelse så er der mange størrelser at vælge i mellem. Du kan få en lille toliettaske og stor toilettaske - det er helt op til dig og dine behov. 

Taskerne er ofte med coated overflade og er derfor vandafvisende. Så skulle der ske et udheld hvor indholdet bliver utæt, så er sandsynligheden for at det går i gennem stoffet lille. Det samme gælder hvis den bliver våd udenpå, så er indholdet i sikkerhed. 

Mærkerne

Du kan få toilettasker fra vores kendte og populære mærker, såsom Cam Cam, Liewood, Soft Gallery, Konges Sløjd og Smallstuff. De er alle lækre og flotte. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.