• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Bamser - Bløde og Hæklede

Hvis vi hos Sovedyret ikke skulle have markedets sødeste og lækreste sovedyr, hvem skulle så? Er der noget børn elsker, er det bamser, som de kan kalde et dejligt navn og sove med om natten.

Sovedyr er en god tryghed, når børn skal puttes til natten og vi har en masse at vælge mellem.

Bamser
Tilbud (25 %)Smallstuff musikuro - Lys rosa bjørn
Smallstuff musikuro - Lys rosa bjørn
DKK299,00224,25
Tilbud (25 %)Liewood strikket bamse bjørn
Liewood strikket bamse bjørn
DKK219,00164,25
Tilbud (25 %)Superhero bamse fra Liewood
Superhero bamse fra Liewood
DKK219,00164,25
Tilbud (25 %)Sengelarve/bamse fra Bloomingville mini - Rose flower
Sengelarve/bamse fra Bloomingville mini - Rose flower
DKK649,00486,75
Tilbud (25 %)Tandfe bamse fra Bloomingville mini - Harry
Tandfe bamse fra Bloomingville mini - Harry
DKK289,00216,75
Tilbud (25 %)Roly poly kanin fra OYOY mini
Roly poly kanin fra OYOY mini
DKK299,00224,25

Hver eneste sovedyr er unik

Sovedyret har lagt stor vægt på samle de mest unikke sovedyr. Du kan finde sovedyr i alle regnbuens farver, så der er lidt for enhver barnesmag. Der er noget til både drenge og piger.

Vi har også sovedyr i en unisex / multi farve, hvis du ikke kender kønnet inden fødslen, men bare må eje et sovedyr til den nyfødte. Hos Sovedyret synes vi det er sjovt at have med hæklede bamser at gøre - de er unikke hver for sig og ligner aldrig hinanden 100%. Det er dét som gør dem specielle. 

Sebra, Konges Sløjd, Smallstuff, Done by Deer og Teddykompaniet er bl.a. at finde i shoppen med søde unikke sovedyr for en hver smag. Kan du stå for dem? - Vi kan ikke !

Det er perfekte barselsgaver, da det er sovedyr der holder i generationer - unikt med sans for ordentlig håndarbejde.

Bamser giver tryghed 

Dit barn kan sommetider have brug for en bamse at knytte sig til, når det hele bliver lidt trist og træls. Bamsen ender ofte med at bliver barnets bedste ven, som han eller hun kan fortælle alt. 

En bamse er lig med tryghed og nærhed. Børnepsykolog Grethe Kragh-Müller forklarer bl.a.: "bamsen er en god ven når mor eller far ikke lige er der. Den skaber tryghed i at barnet forbinder den med dig når han/hun er alene eller skal klare opgaver".

Derfor har vi masser af søde bamser på shoppen, som dit barn kan putte sig ind til om natten. Dit barn skal ikke være alene om natten og muligvis føle sig utryk i nattens mørke. 

Blød bamse eller hæklet bamse 

Det er helt op til dig og dit barn, hvilklet materiale bamsen skal laves af. Vi har det hele. Bamser der er utroligt bløde og bamser der er hæklet. En hæklet bamse er mere fast og hård hvor en bamse af blød velvet er mere løs og let at have i hånden. 

En hæklet bamse er super moderne og kan sagtens bruges som pynt fordi den er stilren. Det samme gælder også en blød og pjusket bamse - så længe den er sød, så kan den sagtens fungere som pynt på sengen eller på hylden. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.