Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Liewood barnevognspuder

Barnevognspuder i den fineste kvalitet fra Liewood med søde dyransigter. På toppen af barnevognspuden er der syet små øre, så den ligner fx en kat eller kanin.

Altid i 100% økologisk bomuld og med 100% polyesterfyld som sikrer den gode kvalitet. 

Liewood barnevognspuder

Mere om Liewood barnevognspuder

Barnevognspuder fra Liewood er utrolig søde og bestemt ikke til at stå for. På toppen er der små øre af forskellige dyr. Du går heller ikke glip af de søde dyreansigter som gør puderne endnu mere charmerende og uimodståelige. 

Barnevognspuderne fås i forskellige farver og der er både til drenge og piger og endda også i unisex farve! Hvad mere er der at forlange.. 

En barnevognspude bruges for at skabe stabilitet for barnet, når det sidder i barnevognen. Den fungere som ryglæn og med "armene" i siderne vil barnet ikke falde til siderne når du ruller afsted med barnevognen og fungere som armlæn. Armene kan sprædes ud og presses ind alt efter størrelsen på barnevognen.

Brug først barnevognspude når barnet selv kan sidde op. 

Danske Liewood er en virksomhed som ønsker efter at udvikle moderne og nordiske produkter til den moderne familie. Virksomheden arbejder med mange forskellige materialer, hvilket gør dem ekstremt gode indenfor deres felt. 

Deres produkter er alle unikke og er udviklet med fokus på at forstå barnets behov igennem alle stadier. Hvis du er på udkig efter produkter i god kvalitet og som er lidt ud over det sædvanlige, så er Liewood er godt valg. 

Økologiske barnevognspuder

Liewood arbejder kun med de bedste materialer som muligt. Af den grund er deres produkter heller ikke skadelige for miljøet, da det er produceret med hensigt på at skåne miljøet. De tekstile produkter bliver produceret i Indien på en GOTS certificeret fabrik og bliver altid kontrolleret og kvalitetsikret inden det sendes videre. 

Økologiske GOTS produkter er specielt gode til allergikere og børn fordi deres imunforsvar ikke er 100% og derfor skal omgås skåneprodukter, der ikke har været i nærheden af sundhedsskadelige stoffer. 

Fyldet er af 100% polyester fyld og derfor yderst lækkert og blødt at sidde i. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.