Bløde stofbleer fra danske Liewood i økologisk bomuld i mange flotte farver med eller uden print.

Stofbleerne fås i 2pak i str. 70x70cm

Find også de mange nusseklude med fx kanin eller panda fra Liewood her.

Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed

SOTFBLEER OG NUSSEKLUDE FRA LIEWOOD

Liewood laver de fineste stofbleer i 100% økologisk bomuld. Muslin stoffet er perfekt til fx amning eller afskæmning af barnet. Når du køber en Liewood stofble, så får du 2 styk (det vil altid stå beskrevet i overskrift eller beskivelse).

De mange designs fås også i blandt andet sengetøj. Du kan altså matche på tværs af de mange produkter fra Liewood og skabe en sammenhængende stil.

Stofbleerne fås i mange farver med eller uden print. Der er til både piger og drenge og nogle kan endda bruges af begge køn. Så hvis du har en af hver, så skal du ikke ud og købe flere forskellige stofbleer eller have forskellige farver liggende fremme.

Nogle af stofbleerne kan også bruges som nusseklude, fordi de har kaninøre og kaninansigt. De er super søde og fås i forskellige farver. Barnet kan trygt nusse med kluden, fordi det er lavet af muslinbomuld og er altså åndbart og dejlig blødt. disse nusseklude måler 70 x 70 cm som de almindelige stofbleer.

Barnet kan også få en anden slags nusseklud fra Liewood, hvor der er nusseknuder i alle fire ender. Det ligner lidt arme og ben, som barnet kan nulre om. Nussekludene som ikke er af muslinstof, men i stedet af almindeligt økologisk bomuld har polyester fyld i sig. Det er blødt og i sammenkrøllet form kan det evt. bruges som en lille pude. Nussekludene måler 35 x 35 cm.

Strik er blevet utrolig populært de sidste par år og det har Liewood selvfølgelig udnyttet. Derfor har du lavet en putteklud, som er i strikket kvalitet. Det er af øko garn – kanon lækkert at putte med. På toppen/ i midten er et kaninhoved i bomuld, som barnet kanholde om eller kramme.

Nussekludene er altid CE testet.

Stofbleer på farten

En stofblee har mange praktiske funktioner – den kan fx bruges til solafskærming, når barnet ligger i barnevognen. Det er kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til hvad en stofble kan bruges til.

Stofbleerne fylder ikke spor meget og kan derfor altid puttes i pusletasken – og der er med garanti plads til 1 eller 2 mere.

Alle kan bruge en stofble og man kan ikke få nok af dem. Det er derfor en god idé at have flere på sig på én gang, da det er træls at stå med gylp på skulderen, fordi den anden stofble er beskidt fra sidste gylpetur.

Arbejder på sagen...

No more items available