• Fri fragt over 599 DKK
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.8 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Godnathistorier

De fleste børn elsker at putte sig ned ved siden af en voksen, for at få læst en godnathistorie, inden de skal i drømmeland. Det er en god afslutning på dagen, og en dejlig hyggestund, som er guld værd for både børn og voksne.

Herunder finder du en række af de meget populære børnebøger med Totte og Lotte.

Og ikke mindst de populære Flunkerne bøger.

Godnathistorier

Tilbud (10 %)En dag på rideskolen - Pixi bog
En dag på rideskolen - Pixi bog
DKK15,0013,50
Tilbud (10 %)God bedring Peter pedal
God bedring Peter pedal
DKK79,0071,10
Tilbud (10 %)Lotte og Per anderledes
Lotte og Per anderledes
DKK79,9571,95

Godnathistorierne

Hos Sovedyret har vi selvfølgelig et udvalg af bøger der kan læses som godnathistorier. De har masser af billeder som barnet kan kigge på mens du læser højt. De sjove historier skal nok kunne få barnet til at falde til ro. Du kan bruge bøgerne som godnathistorie eller som leg. 

Totte og Lotte

Totte og Lotte er et sikkert hit blandt de fleste børn, derfor finder du ALLE Totte og Lotte bøgerne her. Så du kan læse for dine børn om alle de særlige hverdagsting, som Totte og Lotte oplever. Det er og som de fleste børn synes er sjove og kan identificere sig med.

Find blandt andet godnathistorier om Totte og Lotte med titler som: Totte bader, Totte bygger eller Totte bager eller Lotte på skadestuen, Lotte hos tandlægen eller Lottes børnehavevenner.

Bøger med plet 

Vi har en hel masse bøger med hunden Plet, som er på eventyr. Det er gode fortællinger om hverdagens små gøremål. Bogen kan tages med i barnevognen og læses højt, når i holder et stop. Plet er ofte sammen med sin familie. Derfor kan mormor have sin egen bog hos sig, når rollingerne kommer på besøg. Her kan de så læse bogen sammen og høre historien om at også Plet er på tur hos sin mormor. 

Stofbøger 

Hvis dit barn godt kan lide at hive lidt i siderne, når du læser bog, så er en stofbog et oplagt valg til at stimulere dit barn. Her kan han eller hun nemlig hive og røre ved bogen alt det ungen har lyst til. Det er lavet efter netop det princip at den kan tåle lidt af hvert. 

Når barnet rører ved stofbogen vil der komme lyde og have forskellige følelseselementer, som stimulere barnet og holder dem interesseret i bogen. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.