De fleste børn elsker at putte sig ned ved siden af en voksen, for at få læst en godnathistorie, inden de skal i drømmeland. Det er en god afslutning på dagen, og en dejlig hyggestund, som er guld værd for både børn og voksne.

Herunder finder du en række af de meget populære børnebøger med Totte og Lotte.

Og ikke mindst de populære Flunkerne bøger.

Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed

Arbejder på sagen...

No more items available

GODNATHISTORIERNE

Hos Sovedyret har vi selvfølgelig et udvalg af bøger der kan læses som godnathistorier. De har masser af billeder som barnet kan kigge på mens du læser højt. De sjove historier skal nok kunne få barnet til at falde til ro. Du kan bruge bøgerne som godnathistorie eller som leg.

TOTTE OG LOTTE

Totte og Lotte er et sikkert hit blandt de fleste børn, derfor finder du ALLE Totte og Lotte bøgerne her. Så du kan læse for dine børn om alle de særlige hverdagsting, som Totte og Lotte oplever. Det er og som de fleste børn synes er sjove og kan identificere sig med.

Find blandt andet godnathistorier om Totte og Lotte med titler som: Totte bader, Totte bygger eller Totte bager eller Lotte på skadestuen, Lotte hos tandlægen eller Lottes børnehavevenner.

BØGER MED PLET

Vi har en hel masse bøger med hunden Plet, som er på eventyr. Det er gode fortællinger om hverdagens små gøremål. Bogen kan tages med i barnevognen og læses højt, når i holder et stop. Plet er ofte sammen med sin familie. Derfor kan mormor have sin egen bog hos sig, når rollingerne kommer på besøg. Her kan de så læse bogen sammen og høre historien om at også Plet er på tur hos sin mormor.

STOFBØGER

Hvis dit barn godt kan lide at hive lidt i siderne, når du læser bog, så er en stofbog et oplagt valg til at stimulere dit barn. Her kan han eller hun nemlig hive og røre ved bogen alt det ungen har lyst til. Det er lavet efter netop det princip at den kan tåle lidt af hvert.

Når barnet rører ved stofbogen vil der komme lyde og have forskellige følelseselementer, som stimulere barnet og holder dem interesseret i bogen.

Hvorfor det er en god ide at læse en godnathistorie

At læse godnathistorier til dine børn er en vigtig del af deres udvikling og vækst. Det kan hjælpe dem med at lære sprogfærdigheder, tænde deres fantasi og skabe et bånd mellem dig og dit barn.

Godnat historier kan berige dit barns sprogudvikling på flere niveauer. De vil blive udsat for nye ord, som de måske ikke hører i almindelig samtale. Dette hjælper dem med at udvikle deres ordforråd og forståelse for verden omkring dem.

Ved at læse godnat historier vokser deres fantasination og kendskab til historier. Det giver dem mulighed for at udforske forskellige verdener og figurer, samtidig med at de lærer om empati. Ved at læse historier med figurer, der har forskellige oplevelser end dem selv, kan de lære at sætte sig i andre menneskers sted.

Det giver også børnene et afsondret rum til empati ved at tillade dem at forbinde sig med figurerne i historien på et følelsesmæssigt plan. De kan lære, hvordan man udtrykker følelser som glæde, sorg, frygt eller vrede i et sikkert miljø uden at føle sig dømt eller flov.

Til sidst skaber det at læse godnathistorier en rutine for dit barn, der kan hjælpe dem med at slappe af før sengetid hver aften. Denne rutine vil snart blive noget, de ser frem til hver dag, og det vil give jer begge kvalitetstid sammen til slutningen af ​​hver dag.

Konklusionen er herfra, at det er vigtigt for dit barns udvikling og vækst – ligesom skabelsen af ​​et ægte bånd mellem jer to.