Dette er den nye udgave af Sebra sengen, som er blevet opdateret i design og funktion. Nu kan du også hæve bundpladen, så barnet kan komme højere op.

Nostalgisk seng fra sebra i den klassiske hvid farve. Sengen fungerer som en udtræksseng, beregnet både som baby og juniorseng. Brug den først som babyseng, med tremmer for, når dit barn er klar til juniorsengen, tages tremmerne af, og sengen trækkes ud. Vupti – du har en seng som kan bruges fra dit barn er ca 0-6 år.

Sebra sengen i hvid er en reproduktion af den gammeldags Juno – “Lille Per” seng. Sengen lever op til nutidens sikkerhedskrav. Den er blandt andet malet i godkendt giftfri maling, og ingen skarpe kanter, så små pilfingre ikke få fingrene i klemme eller river sig på skarpe kanter.

Baby størrelsens indvendige længde mål: 112,5 cm

Junior størrelsens indvendige længde mål: 155 cm

Bredden på Sebra sengen er 70 cm.

Tilbehør til sengen

Køb også en koldskumsmadras som er beregnet til sengen hos os. Madrassen leveres i to dele, den største del ligges i baby sengen, og det ekstra stykke ligges i når sengen trækkes ud som juniorseng.

Køb din Sebra madras her

Sebra sengen i hvid har større og specielle mål, og derfor har vi hvide lagner på lager i shoppen, som har præcise mål, som passer perfekt til Sebra sengens madras, både i str 70x110cm + 70x150cm.

Køb et godt Sebra lagen som passer

Alle vores sengerande passer til sengen. De fleste af vores sengerande er 350 – 360 cm, hvilket betyder at den overlapper sig selv en smule, men det vil de fleste sengerande fra alle mærker gøre. Selv Sebra's egen sengerand gør det.

Find en sengerand her

Husk at købe madrassen med.