Vi har et stort udvalg af populære børnemøbler fra vores bedste mærker. Det er din mulighed for at indrette børneværelset efter en moderne og nordisk stil. Det er både de meget populære Sebra senge, de flotte senge fra Done by Deer, reoler, stigereoler, pusleborde, knager, hylder og lamper.

Der kommer løbende nye flotte børnemøbler til.

Nyhed
Nyhed
-20%
-10%
-36% Nyhed
Nyhed
Nyhed

Arbejder på sagen...

No more items available

MERE OM BØRNEMØBLER

For at gøre børneværelset så fint og personligt som muligt, så kan du finde utrolig mange ting i stilrent design, som gør børneværelset helt unikt. Et børneværelse skal være hyggeligt og ose af kærlighed og personlighed. Det er her dit barn skal sove og lege, og et inspirerende værelse giver derfor barnet lyst til at være der.

De bedste mærker til børneværelset

Bloomingville laver skønt interiør til værelset som har et utrolig flot design i skønne farver. Blooomingvile produkterne er meget praktiske og har altid personlighed over sig. De arbejder med bl.a skyer, masker, dyr og andre søde figure. Med bloomingville kan du nemt skabe personlighed på børneværelset.

Cam Cam laver både senge, pusleborde og børnebænke. Deres kendte harlequin design fås på både senge og pusleborde. Cam Cam produkterne fås i flotte farver, der egner sig til både pigeværelse og drengeværelse. Bænken kan bruges til opbevaring og har langsom lukning der sikrer at barnet ikke får fingrene i klemme. Der er derfor tænkt over sikkerhed og funktionalitet. Puslebordet kan bruges som reol, fordi pusleindsatsen kan gemmes væk, når barnet ikke bruger ble længere.

Sebra senge er populære og kanon gode. Med en seng fra Sebra kan dit barn vokse uden at du skal ud og købe ny seng. Babyseng kan nemlig laves til juniorseng, og juniorseng kan laves til voksenseng. Sebra laver to forskellige designs og de er begge lige flotte. Yomi sengen kan laves til en sofa, når barnet er vokset ud af tremmesengen.

Done by Deer arbejder også med praktiske løsninger. Deres smarte reoler kan nemlig også bruges som puslebord og når barnet er stor nok til ikke at skulle skiftes længere, så kan puslebordet laves om til reol igen. Får man gæster og barnet stadig bruger ble, så kan puslebordet nemt laves om til reol. Sengen fra Done by Deer er flot og god for rykken. Den kan nemlig hæves op i arbejdshøjde og sænkes når barnet bliver større.

Dukkesenge fås fra både Smallstuff og Cam Cam og er super søde. Dit barn kan matche sin egen seng med dukkens og lege mor, når hun putter dukken ned i sengen.