Vi har en række forskellige varianter af den mest populære børneseng i Danmark fra Sebra, udformet som en klassisk tremmeseng. Det smarte ved denne børneseng er, at den kan bruges både som babyseng og juniorseng. Når babysengen bliver for lille, trækker du bare sengen ud, og så er det pludselig en juniorseng. Alle senge er i birketræ og malet med giftfri maling.

Vi har en fast aftale med fragtmanden, som typisk henter børnesengen, enten samme dag som du bestiller, eller dagen efter – og der leveres lige til din dør.

Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
-20% Nyhed
-30%
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed

Arbejder på sagen...

No more items available

MERE INFORMATION OM SENGENE

Tremmesengene er udformet, så de yder størst sikkerhed for dit barn. Tremmerne har en godkendt afstand, der gør at det hverken kan få arme eller hoved i klemme – en meget vigtigt detalje.

Børnesengen er i en meget høj kvalitet, der gør den holdbar i mange år, og er en seng der kan gå i arv i generationer. Det vil være en perfekt barselsgave til næste generation, så den nyfødte baby, kan sove i sengen som bedsteforældrene også sov i. Det er hvad der fx er sket med de kendte Lilleper senge, som ikke kan købes længere.

En god babyseng, er en seng du føler dig tryg ved at putte dit barn i – og tryghed er det vigtigste for Sovedyret.

Når disse tremmesenge kan trækkes ud og gå fra en babyseng til en juniorseng, skal er jo også en madras til, som kan blive forlænget. Derfor sælger vi også en madras, der kan passe både til babysengen og juniorsengens længde. Det er samtidig en rigtig god kvalitet og en madras dit barn vil elske at sove på.

Du kan også få senge fra andre mærker

Done by Deer er gået med bølgen om de populære babysenge og har derfor designet en seng til børn som er helt ud over det sædvanlige. Designet er smart og praktisk. Du kan nemlig hæve sengen, så du ikke får ondt i ryggen, når du putter dit barn. Når barnet er blevet så stor til selv at putte sig ordenligt ind, så kan sengen igen sænkes. siderne kan samtidig tages af, så den ikke fungere som en tremmeseng, men en almindelig seng. Det er super praktisk, når barnet bliver ændre.

Cam cam har også designet den smukkeste seng til børn med det kendte harlequin mønster. Tremmesiden kan sænkes og hæves i to niveuaer på samme vis som Done by Deer sengen. Sidestykkerne kan tages af, når barnet er blevet stor nok til selv at kravle ud af sengen og den fungerer derfor ikke længere som en tremmeseng.

Sebra sengen er utrolig populær pga den smarte funktion til at kunne gøres større når barnet vokser. Det gælder både fra baby til junior og junior til voksen. På den måde kan sengen bruges i mange år og måske endda i i flere generationer. Den kan også gå i arv til lillesøster eller lillebror.

Altid med fragtmand til døren

Vores senge bliver altid leveret med fragtmand og det aftales mellem dig og Sovedyret, hvornår du ønsker den leveret. Sengen leveres direkte til din hoveddør og du kan ofte have den indenfor et par dage.