Super gode dyner og puder i naturligt kapok fra nsleep.

Dyne og pude med kapokfyld er med til at give dit barn en god nat, fordi det er åndbart og temperaturregulerende.

Fås i baby og junior størrelse

Produkt kategorier

MERE OM DYNER & PUDER FRA NSLEEP

Du vil helt sikkert ikke fortryde at købe en pude eller dyne fra nsleep. Deres produkter er nemlig lavet af 100% naturligt kapok og yderstoffet er af 100% økologisk bomuld.

I kapokken kan der ikke leve hustøvmider eller andre insekter, dynerne og puderne er derfor super gode til børn som skal have et godt og sundt sovemiljø. De kan dog leve på bomulden (yderstoffet), men de dør så snart du tørretumbler enten dyne eller pude.

Det anbefales at tørretumble produkterne 1 gang i måneden, så du får bevægelse i kapokken og den forbliver fluffy og dejlig luftig.

Kapok indeholder 80% luft og den er derfor 6-8 gange lettere end almindeligt bomuld. En dyne med kapok er derfor super lækker og luftig at sove med.

Børn der sveder i løbet af natten

Kapok er med til at give en god og lun nat. Det er dels temperaturregulerende og svedtransporterende – altså vil temperaturen regulere sig i forhold til barnets kropstemperatur.

Måske dit barn har tendens til at smide dynen af i løbet af natten, fordi han / hun har det varmt og sveder. En dyne eller pude fra nsleep vil muligvis ændre på dette, fordi barnet vil opleve en mere lun nat, som hverken er for varm eller kold.

Det er vigtigt at børn har en god nat og derfor tester nsleep altid deres produkter, så du får det bedste af det bedste. Virksomheden mener ikke at man skal gå på kompromis, når det handler om barnets nattesøvn – ergo skal man ikke fokusere på prisen men i stedet på kvaliteten og komforten.

Babydyne, babypude, juniordyne og juniorpude

Har du et barn der trænger til nyt sovetilbehør, så kan du fra nsleep få dyne og pude til baby og junior.

Dynen er syet med små firkanter, så du ikke risikere at kapokfyldet samler sig og dynen bliver tyk i en ende. Med firkanterne vil fyldet altid være fordelt over hele dynen.

Vaskeanvisning for dyne og pude fra nsleep

Mange tror at man skal vaske sin dyne og puden inden brug, men det er ikke nødvendigt med produkter med kapokfyld. Det er nemlig et naturligt produkt, hvori der ikke lever mider eller insekter.

Føler du at pude eller dyne alligevel trænger til en vask, så kan de vaskes ved 40 grader og bagefter tørretumble den indtil den er helt tør. Tag pude og dyne ud af tørretumbleren hver 30 min. og ryst, så der kommer bevægelse i kapokken. Det er med til at gøre den mere luftig.