Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
VI BYTTER TIL 10. JANUAR

Nsleep

Skønne kapok produkter fra nsleep, såsom pude, dyne, lagen og madras. 

Kapok er økologisk og allergivenligt - perfekt til små børn der skal have et dejligt sovemiljø. 

Se alle nsleep produkterne til baby og junior her.

Nsleep

Mere om nsleep 

Du kan få alt til at skabe et sundt og dejligt sovemiljø for dit barn, når du handler produkter fra nsleep. De har puder, dyner, madrasser, rullemadrasser, lagener og madrasbeskytter.

Siden 2010 har nsleep haft deres egen systue i Hanoi, som ligger i Vietnam. Med hjælp fra Danida og de danske udenrigsministerium blev det gjort muligt at skabe en masse netværker mellem de lokale og danske virksoheder og nsleep er derfor med under hele produktionen af deres produkter. Det skaber en tryged for dig, fordi de naturlige produkter altid er af høj kvalitet. 

De fleste af nsleeps produkter bliver sendt direkte til dig fra deres fabrik.

Naturlige produkter af Kapok

Alle nsleeps produkter er lavet af 100% kapok, som er et nartuligt produkt fra rejnskoven. Det er kanon miljøvenligt, fordi træerne ikke skal fældes, når kapokføerne skal høstes. Fra høstning til færdig produkt tager miljøet ikke skade - mere miljøvenligt bliver det vidst ikke. Det er noget Sovedyret med glæde er er del af. 

Kapokken er allergivenlig, åndbart og delvis temperaturregulerende. Det betyder at hvis dit barn har det med at svede eller få det varmt i løbet af natten, så kan nsleep produkterne være en stor hjælp. Der kan ikke leve husstøvmider eller andre insekter i kapokken, og det er derfor et perfekt produkt til dit barn - specielt hvis han / hun lider af støvallergi. 

Nsleep fokusere utrolig meget på bæredygtighed, hvor de gang på gang tester deres produkter, så du er sikret det bedste produkt. 

Økologisk og GOTS certificeret 

Nsleep producere altid deres produkter ud fra at det skal være så naturligt som muligt. Derfor er stoffet specialvævet eller specialstrikket ud fra høje kvalitets krav såsom GOTS. 

Nsleep har lavet en række test af deres produkter, for at bevise deres påstand om at støvmider og insekter ikke kan leve i kapokken og resultatet var positivt. De er også kommet frem til at sved og fugt bliver transporteret væk fra kroppen, når man sover med kapok. Det giver en dejlig nat og barnet vil nyde den gode temperatur under dynen. 

Kapokmadras til Sebra Grow seng 

Nsleep har nu designet en madras af kapok til Sebra Grow sengen. Madrassen giver optimal komfort og er et super godt produkt til dit barn. Men Grow madrassen kan skal du ikke ud og ofre i endnu en madras, når dit barn går fra baby til junior seng. Forlængeren gør at du nemt kan gøre babymadrassen til en juniormadras. 

Det anbefales at bruge en rullemadras over Grow madrassen. 

Se Sebra Grow sengen her.

Nsleep dyner 

Dynerne er syet med små firkanter, så du ikke oplever at alt fyldet samler sig i en klump. Du vil kunne bruge dynen mange år frem. 

Det er bevist at det ikke er nødvendigt at vaske sin kapok dyne fra nsleep, sålænge man tørretumbler den 1 gang i måneden. Tørretumblingen gør at dynen bliver fluffy og lækker luftig. den kan med fordel også luftes i naturen - det giver en dejlig duft. Minimum 55 grader ved tørretumbling i 20-30 minutter.

Kapokken kan have en speciel duft, når du modtager dyne, pudde eller andre produkter af kapok. Det er derfor en god idé at tumble produktet inden brug.

Produkterne indeholder ikke kemiske stoffer eller farve og det er derfor ikke nødvendigt at vaske den inden brug. Ønsker man at vaske dynen, så kan det gøres ved 40 grader, men det burde ikke være nødvendigt, da mider og insekter ikke kan leve i kapokken. De kan dog leve på yderstoffet, men de dør så snart dynen bliver tørretumblet. 

Vælger du at vaske produktet og herefter tørretumble det, så er det vigtigt at du ved tumblingen tager produktet ud hver halve time og banker de små firkanter, så der kommer bevægelse i kapokken. 

Nsleep puder

Puderne med kapok er utrolig gode og giver god komfort til hovedet. Juniorpuden er med lynlås, hvor du kan tage yderstoffet af og vaske. 

Når du vasker puder med lynlås, så er det vigtigt at du bruger enzymfrit vaskemiddel og ikke bruge skyllemiddel. Ellers fungere vaskningen på samme måde som dynen. 

Puderne fra nsleep har bedst af kun at blive tørretumbles. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.