Din kurv0
NatureZoo
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

NatureZoo

NatureZoo er et dansk firma, som laver små bløde sovedyr. De laver bl.a. fantastiske håndhæklede bamser og spilledåser, eller musikuroer om man vil. Begge dele i høj kvalitet som er øko-tex certificeret, CE mærket, desuden er bambus garnet, som bamserne er hæklet af, FSC mærker. FSC mærker betyder at der er taget hensyn til naturen både under dyrkning og fældning af bambussen. Alt du finder fra Navnedyret, er lavet som eller med dyr, da det danske firma er vilde med dyr.

NatureZoo

Navnedyret hedder nu NatureZoo

Hos os finder du et bredt udvalg i hæklede sovedyr, en ven for livet. Desuden kan du hos os, købe musikuroer med blid musik, som spilles når du eller dit barn trækker i en snor bamsen har. Vi hos Sovedyret har dyr fra Navnedyret i alverdens farver, vi håber du kan finde din favorit blandt udvalget vi har!

Bamserne og uroerne er meget brugt når barselsgaven eller dåbsgaven skal erhverves. Bamserne fra Navnedyret kan dit barn beholde, og bliver ikke skiftet ud på samme måde, som et stykke tøj, man evt. ellers ville give som gave til den lille ny.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.