Wheat er en dansk tøjproducent, der har specialiseret sig i at producere kvalitetstøj til børn i alle aldre. Virksomheden blev grundlagt i 2002 og har siden da haft fokus på bæredygtighed og komfort, når de designer og producerer deres tøj. Wheat har en egen onlinebutik, hvor man kan købe deres produkter.

Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed

Arbejder på sagen...

No more items available

Bæredygtighed og kvalitet

Wheat går op i at producere tøj, der er bæredygtigt, og som ikke skader miljøet. Virksomheden har derfor en række bæredygtige tiltag, som de implementerer i produktionen. De bruger eksempelvis økologisk bomuld, genanvendte materialer og genanvendelige forsendelsesmaterialer. Derudover har de en Code of Conduct, som de følger, for at sikre en etisk og socialt ansvarlig produktion.

Produkter på Wheat.dk

Wheat har et stort udvalg af tøj til børn i alle aldre, og deres sortiment tæller alt fra babytøj til tøj til store børn og tweens. På deres hjemmeside kan man finde alt fra overtøj og kjoler til leggings og undertøj.

Babytøj

Til de allermindste har Wheat et bredt udvalg af bodyer, bukser, sparkedragter og heldragter. Tøjet er lavet i bløde materialer, der er skånsomme mod babyens hud. Derudover er der fokus på funktionalitet, så tøjet er let at tage af og på og giver god bevægelsesfrihed.

Børnetøj

Til de lidt større børn har Wheat også et stort udvalg af tøj i forskellige størrelser og stilarter. Her kan man finde alt fra bluser og bukser til kjoler og nederdele. Tøjet er designet med fokus på både komfort og funktionalitet, så børnene kan bevæge sig frit og lege uden begrænsninger.

Accessories

Udover tøj har Wheat også et udvalg af accessories til børn, heriblandt tasker, huer, vanter og strømper. Disse er alle designet med samme fokus på kvalitet og bæredygtighed som resten af tøjet.