Her finder du de smukke og billige Smallstuff dukkesenge, også kaldet Rosaline. Vi har et stort udvalg af farver, så du kan matche med dit barns yndlingsfarve eller tremmeseng. Det er ikke en tro mini-kopi af vores Sebra seng, men de ligner nok til at barnet vil synes det er sjovt at det sover i samme seng som sin dukke og måske har dukkesengetøjet i samme print.

Bemærk, at indvendig kan der mangle lidt maling rundt ved kanten – ifølge Smallstuff er det produceret sådan.

Produkt kategorier

MERE OM DUKKESENGEN FRA SMALLSTUFF

En af de mest populære julegaver hos Sovedyret de seneste par år, har helt sikkert været Smallstuff dukkesenge. De har lagt under juletræet hos rigtig mange søde piger, hvor julemanden har været deres bedste ven det år.

Det er helt klart den hvide dukkeseng der har været mest populær. Det er nok fordi bedsteforældrene ikke helt tør at springe ud i de mange andre farver og tænker det er sikker havn. Det er dog helt sikkert, at farven lilla og rosa er super populær når de bliver mixet med dukkesengetøjet som vi også har her i shoppen.

Du har også kunne få powder (pudder), grå og mange andre farver. Det skifter lidt i stil fra år til år, da Smallstuff hele tiden udvikler nye farver. De har været brugt i mange år som gave og vil fortsætte som geniale gaver.

En Smallstuff dukkeseng er også en god gave, fordi det er noget alle piger vil synes er sjovt at lege med – og ikke nødvendigvis noget de har i forvejen.