Din kurv0
julegaver til børn

Julegaver til børn

Julen nærmer sig og måske er frustrationen begyndt at brede sig i det lille hjem. Hvad skal børnene have i julegave. Jeg kender det selv alt for godt med 3 børn. Det er efterhånden begyndt at slippe op med hvad de rent faktisk kan ønske sig i gave. Derfor vil jeg give dig noget inspiration til julegaver til børn. Længere nede på siden kan du finde det delt op efter alder med 1 til 6 årige.

Husk dine fordele ved at købe hos Sovedyret.dk

GRATIS FRAGT over 399 kr.
GRATIS GAVEINDPAKNING
BYT JULEGAVER TIL 10. JAN

julegaver til 1 årige

Julegaver til 1 årige

Vi har udvalgt en række ideer til julegaver til dig med de 1 årige

Vi ved jo godt, at det er mor der bestemmer julegaven til baby, men derfor kan det jo sagtens stadig være en god gave.
Her er i hvert fald vores forslag, fra mor til mor.

NyhedNavy quiltet tæppe fra Müsli
Navy quiltet tæppe fra Müsli
449,00
NyhedBademåtte fra Liewood - Grå kat
Bademåtte fra Liewood - Grå kat
159,00
julegaver til 2 årige

Julegaver til 2 årige

Vi har udvalgt en række ideer til julegaver til dig med de 2 årige. Dit barn forstår jo stadigvæk ikke helt at lave en ønskeseddel, men de første ord er jo blevet sagt. Det kan være dit barn siger giraf, elefant eller er helt vild med traktorer. Derfor kan det måske være et motiv på et sæt sengetøj der kan gøre lykken som julegave.

NyhedPudder dukkeseng fra Smallstuff
Pudder dukkeseng fra Smallstuff
699,00
NyhedMusikuro fugl fra Sebra
Musikuro fugl fra Sebra
299,00
julegaver til 3 årige

Julegaver til 3 årige

Vi har udvalgt en række ideer til julegaver til dig med et barn på 3 år. Nu begynder barnet at have bedre forståelse og kan måske være med til at sige hvad der skal på ønskelisten, uden helt at forstå hvad det betyder. Derfor kan det stadig være svært at finde gode julegaver og det er dit job som forældre at vælge det rigtige.

NyhedBademåtte fra Liewood - Rosa kat
Bademåtte fra Liewood - Rosa kat
159,00
NyhedFugl bamse fra Sebra
Fugl bamse fra Sebra
161,25
julegaver til 4 årige

Julegaver til 4 årige

Vi har udvalgt en række ideer til julegaver til dig med de 4 årige. Dit barn er nu gået over i en junior størrelse, hvis du vil vælge sengetøj. Det gjorde de måske allerede i 3 års alderen, men nu skal de op i den større størrelse. Derfor vil et nyt sæt junior sengetøj være en god gave.

NyhedBademåtte fra Liewood - Rosa kat
Bademåtte fra Liewood - Rosa kat
159,00
NyhedGrøn traktor pude fra Sebra
Grøn traktor pude fra Sebra
199,00
NyhedFugl bamse fra Sebra
Fugl bamse fra Sebra
161,25
julegaver til 5 årige

Julegaver til 5 årige

Vi har udvalgt en række ideer til julegaver til dig med de 5 årige. Det er nu dit barn er blevet meget mere bevidst om hvad de rent faktisk ønsker sig. De elsker at lave ønskeliste og gennemlæse legetøjskataloget 100 gange. Det er i denne tid hvor dit barn gerne vil lære bogstaver og tal. Måske er der en storesøster eller storebror som allerede går i skole og din dreng eller pige glæder sig også til at starte.

NyhedBademåtte fra Liewood - Grå kat
Bademåtte fra Liewood - Grå kat
159,00
NyhedGrøn traktor pude fra Sebra
Grøn traktor pude fra Sebra
199,00
julegaver til 6 årige

Julegaver til 6 årige

Vi har udvalgt en række ideer til julegaver til dig med de 6 årige. Din dreng eller pige er formentlig startet i skole nu og der har været mange ønsker som skoletaske, penalhus og cyklen til at cykle i skole er købt. Derfor kan det være svært at finde en god julegaveide til en på 6 år. Derfor kan det være en god ide med en blød julegave og dem får du vist et udpluk af her.

NyhedSnurk VOKSEN sengetøj - Zoo
Snurk VOKSEN sengetøj - Zoo
499,00
NyhedGrøn traktor pude fra Sebra
Grøn traktor pude fra Sebra
199,00

Gaveideer

Du kan jo også vælge at gå i Fætter BR og købe noget legetøj. Det er ikke utænkeligt at dine børn har ønsket sig rulleskøjter eller et eller andet Pokemon Go udstyr eller dukker, som jo sikkert kommer til at boome de næste par år. Det spil er jo gået helt amok, men det er nok først ved de lidt større børn, som også har fået sig en mobil.

De fleste ting du køber skal nok være gode gaver til børn - det er sjældent et barn bliver sur over gaven. Men det er klart det sjoveste at give en julegave, som virkelig får ens barn til at lyse i øjnene.

Gå efter prisen

Hvis du har en bestemt pris du skal købe for. Måske skal du købe for dine børns bedsteforældre, så kan du vælge at sortere alle vores varer efter pris.

Jeg håber denne side kan hjælpe med at finde den perfekte julegave til børn.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.