• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Cam Cam accessories

Danske Cam Cam laver skønne produkter der pynter på værelset, som du kan tage med dig, og tumle i eller til leg med dukke.

Her findes du tasker, som er gode at have med på farten, uroer som kan hænge ved puslebordet og dukkelifte, som gør det nemt at putte og bære rundt med dukke.

Fælles for alle Cam Cams produkter er at de er økologiske og at farvene matcher det meste, da de er dæmpede og neutrale.

Cam Cam accessories

NyhedTal plakat fra Cam cam
Tal plakat fra Cam cam
189,00
Tilbud (40 %)Vådservietcover fra Cam Cam - Caramel leaves
Vådservietcover fra Cam Cam - Caramel leaves
DKK89,0053,40

Accessories fra Cam Cam

Cam Cam Copenhagen laver en masse fint accessories til værelset eller andre stedet i huset. Asseccories er med til at skabe en god stil i hjemmet og de giver ofte liv og hygge til de forskellige rum. 

fra Cam Com kan du pynte værelset med smukke uroer, der enten er med eller uden musik. Du kan også lade dukken sove i de små dukkesenge, som står fnt og pynter ved siden af babysengen. Et værelses accessories som vi er elle vilde med er bl.a sengehimlerne fra Cam Cam. De giver en hel unik og hyggelig stemning på værelset. Der er ingen der siger at sengehimler kun kan bruges af børn - de er også super smukke på teenagerværelset og endda også soveværelset for de voksne. En sengehimmel kan uden tvivl også hænges i hjørnet af stuen ofr at skabe en hyggekrog for de små. 

Accessories er også ofte med til at skjule ting, som man ikke ønsker stående fremme. Derfor kan du få vådserviet covers fra Cam Cam, der fungerer som et etui, hvor du putter vådservietpakken ned i coveret og du kan nu lade den stå fremme og uden at det ser rodet ud. 

Du kan også få fine vaskeklude, tæpper og puder fra Cam Cam. Tæpperne og puderne er fine til både værelse og stue pga de flotte farver og moderne udtryk.  

Når værelset skal pyntes lidt ekstra op, så kan du bruge en flagranke fra Cam Cam, som kan hænges på væggen, barnevognen, i uroen, over puslebordet eller sengen.

Interiør i høj kvalitet

Når du køber accessories fra Cam Cam Copenhagen, så får du ikke bare et smukt produkt, du får også et vildt godt produkt. Mange af (hvis ikke næsten alle) af deres produkter er 100% økologiske og er ind i mellem også GOTS certificeret. Det betyder at dit barn ikke vil komme i kontakt med skadelige stoffer, fordi produkterne er fuldstændigt fri for de sundhedsskadelige stoffer. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.