• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Startpakke / Pakketilbud

Her finder du en startpakke, som vi har sammensat. I tilbuddene kan der være forskellige dele som ammepuder, sengerande, puslepuder eller sengetøj. Ting som man ofte har brug for når en lille baby flytter ind.

Du kan finde disse startpakker fra forskellige mærker, bl.a. Konges Sløjd. Ved pakkerne er fordelene at du sparer penge ved at købe som "sæt".


Samlepakker hvor du sparer penge 

Er der noget bedre end at kunne spare penge, når du køber tilbehør til dit barn eller måske når du køber gave til dit barnebarn eller venindes barn? Derfor har vi lavet disse samlepakker, så du kan få det mest nødvendige til en formidabel pris. På den måde skal du ikke ud og lede efter en masse vare og gennemrode alle vores vare indtil du finder noget der falder i din smag. Her har vi samlet det for dig og fundet smukke produkter som matcher hinanden. 

Du får altid produkter i høj kvalitet og som ofte er økologisk. Det er derfor en perfekt gave eller gave til dit eget barn/dig som forældre. 

Vi har pakker der er lavet specielt til hvert køn og nogle som egner sig til begge. Vores pige gave er meget tøsset med rosa farver. Drenge gaven er mere drenget med blå farver, hvor den unisex gave er i hvide nuancer. 

Der vil løbende komme nye samlepakker / startpakker. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.