• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Sleepbag babysoveposer

Sleepbag babysoveposen er blød, lækker og praktisk, og er dermed med til at gøre din hverdag lettere. Forstået på den måde, at soveposen blandt andet ingen seperat dyne har indeni, og kan vaskes i maskinen og tørretumbles, når der er brug for det, så den er nem at holde ren, og er dermed hygiejnisk.

 


Mere om Sleepbag babysoveposen

Der er brugt højteknologisk og åndbart materiale, som bl.a. bruges af NASA´s astronauter, som er med til at dit barn har den rette temperatur i babysoveposen. Sovposen er ikke blot åndbar,men også vindtæt og vandafvisende, da den er lavet af stærk microfiber, som har en blød og coated overflade.

Sleepbag baby soveposen er foret med 150g Meida fiberisolering, som holder på dit barns varme.  Indeni har sleepbagen det blødeste plys, som man slet ikke kan holde fingrene fra, da det er yderst blødt og lækkert at ligge dit barn ned i.

Alle sleepbag babysoveposerne leveres inkl. et bomuldslagen, som let kan knappes af og på og vaskes i maskinen på 60 grader. Lagenet dækker hele soveposens liggeflade.

Bærepladen som kan tilkøbes så soveposen kan bruges som lift, findes i denim, sort & grå.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.