Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Dyner og madrasser

Sovedyret har nøje udvalgt babydyner og juniordyner og puder dertil. Vi kan derfor med stolthed præsentere Fossflakes i shoppen, som leverandør af babydyne / babypude og juniordyne / juniorpude. Du finder desuden også voksendyne og pude fra Fossflakes i webshoppen. Produkterne fra Fossflakes er allergivenlige og Øko-tex certificeret.


Mere om Fossflakes

Mange foretrækker et Fossflakes produkt, fremfor dyne og pude af fjer og dun, fordi den har samme egenskaber, men ingen af ulemperne. Fossflakes produkter er fyldt med et specialudviklet fyld ( 70% Essential, flager fremstillet af 100 % ren polyethylen og 30 % Silikoniserede polyesterkuglefibre). Dette specielle fyld gør, at produkterne ikke kun beholder volumen efter gentagende vask, men også mindsker mængden af støvmider, der generelt vil være til stede.

Grunden til dette er, at Fossflakes produkter ikke indeholder dun og fjer, som naturligt vil skabe store mængder støv - støv, som er føde for støvmiderne og dermed vil give optimale betingelser for yderligere vækst af miderne.

Fyldighed og spændstigheden har længere levetid i en Fossflskes dyne eller pude, selv efter gentagende vask. Dette produkt bliver aldrig fladt, knoldet eller kedeligt. Hvis man gerne vil have frisket det op og give fylde, giver du det blot en tur i tørretumbleren ved svag varme (Max 60 grader) i ti minutter.

Fossflakes produkterne kan vaskes på max 60 grader, som er tilstrækkelig med varmegrader til at holde produkterne fri for allergener. Dette produkt er derfor også ideel for allergikere.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.