• Fri fragt over 599 DKK
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.8 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Kapok dyner og madrasser

Sovedyret har nøje udvalgt babydyner og juniordyner og puder dertil. Vi kan derfor med stolthed præsentere Kapok dyner og uld i shoppen som findes i babydyne / babypude og juniordyne / juniorpude samt voksendyne / voksenpude.

Dyne, puder og madrasser er allergivenlige og Øko-tex certificeret og ofte økologiske. 

Kapok Dyner og madrasser

Mere om Kapok dynerne

Kapok er et produkt som er 100% naturligt og allergivenligt. Det er umuligt for insigter og støvmider at leve i dynen og puden og du skal derfor ikke bekymre dig om at dit barn ligger iblandt disse små skadedyr. 

Kapok er et meget bæredygtigt produkt som er super lækkert at sove med. Det kan ikke absorbere fugt men vil i stedet transportere det væk fra kroppen. Dyne og pude er temperaturregulerende og vil sikre at du eller dit barn får en dejlig nat uden kulde eller hedeture. Den er let og vil ikke tynge dit barn ned. 

Mere om vores dyner

Mange foretrækker et Fossflakes produkt, fremfor dyne og pude af fjer og dun, fordi den har samme egenskaber, men ingen af ulemperne. Fossflakes produkter er fyldt med et specialudviklet fyld ( 70% Essential, flager fremstillet af 100 % ren polyethylen og 30 % Silikoniserede polyesterkuglefibre). Dette specielle fyld gør, at produkterne ikke kun beholder volumen efter gentagende vask, men også mindsker mængden af støvmider, der generelt vil være til stede.

Grunden til dette er, at Fossflakes produkter ikke indeholder dun og fjer, som naturligt vil skabe store mængder støv - støv, som er føde for støvmiderne og dermed vil give optimale betingelser for yderligere vækst af miderne.

Fyldighed og spændstigheden har længere levetid i en Fossflskes dyne eller pude, selv efter gentagende vask. Dette produkt bliver aldrig fladt, knoldet eller kedeligt. Hvis man gerne vil have frisket det op og give fylde, giver du det blot en tur i tørretumbleren ved svag varme (Max 60 grader) i ti minutter.

Fossflakes produkterne kan vaskes på max 60 grader, som er tilstrækkelig med varmegrader til at holde produkterne fri for allergener. Dette produkt er derfor også ideel for allergikere.

Mere om uld

At have en ulddyne og uldpude er helt klart at foretrække. Vores dyner og puder er af merinould, som er både blødere og lettere end en almindelig dyne og pude. Det vejer nemlig kun 300 g. pr kvm - det er ikke meget. 

Merinould er temperaturrefulerende og vil derfor regulere sig i forhold til kropstemperaturen. Det smarte med en ulddyne og pude er at den ikke lugter af sved, fordi den indeholder naturlige funktioner, der virker som sæbe, når den kommer i kontakt med sved. Derfor vil sveden blive vasket væk mens du sover. 

Mere om madrasser

Vi har madrasser til vores Sebra junior and grow eller babyseng, som kan laves om til juniorseng. Herudover kan du finde rullemadras samt legemadras i forskellige farver. 

Madrasser er altid i høj kvalitet, da vi hos Sovedyret vægter kvalitet og holdbarhed højt. Der er ikke noget bedre end en madras, der er lækker blød at ligge på.  

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.