Her finder du alt det skønne tilbehør til barnevognen fra Konges Sløjd, såsom barnevognskæder og barnevognspuder.

Kæderne er de mest yndige stofkæder du kan hænge på barnevognen eller over tremmesengen.

Barnevognspuderne er altid i høj kvalitet og lækkert design til både piger og drenge.

MERE OM KONGES SLØJD BARNEVOGNSPUDER

100% økologiske barnevognspuder, der er ultra fine og moderne. De kommer i forskellige farver til både piger og drenge og ligner enten katte eller sotfkugler, også kaldet pom pom.

Barnevognskæden fås som en lang kæde eller en simpell kæde med kun et vedhæng. Kæden er med til at stimulere barnet, mens det ligger i barnevognen. Stofkæden hænges på barnevognens kaleche, så vedhængene hopper frem og tilbage, når man går tur.

Du kan også vælge at hænge kæden ved tremmesengen som et fint vedhæng / accessories. Det ser super sødt ud. Bemærk det er ikke legetøj.

Kæden hægtes fast med små træclips, og skal den rundt om en tremme, så kan clipsen hænges fast på selve snoren når den er snoret om tremmerne.

Pom pom kæderne er lavet af uld og bomuld i forskellige farver som passer rigtig godt sammen. Selve snores er af uld. Altså er de lange barnevognskæder af 80% uld og 20% økologisk bomuld.

De øvrige barnevognskæder fra Konges Sløjd, som har fx katteansigter er kun af 100% økologisk bomuld og det samme gælder barnevognsophængene med kun et vedhæng.

Barnevognskæder længde

De lange stofkæder måler 55 cm, men har stræk i og kan derfor sagtens blive en smule længere.

De små med 1 vedhæng måler 17 cm. 

Alle de fine kæder er CE mærket, og det betyder at de mange lovkrav indenfor sikkerhed er godkendt.

Barnevognsophænget med et lille vedhæng kan også sættes på tasken eller andre steder. På toppen er en lille pompom i samme farve. Det ser da så sødt ud.

Hvilken barnevognskæde skal jeg vælge?

Når det kommer til at skulle vælge den rigtige barnevognskæde, så kommer det tit an på om det er til piger eller drenge. Konges Sløjd laver barnevognskæder der egner sig specifikt til det ene eller andet køn. De bruger nemlig farver såsom rosa.

Dog laver de også unisex barnevognskæder, hvor farverne er grå – altså en neutral farve som passer til alle små puslinger. På den måde kan du også lade kæden gå i arv eller du kan købe den som gave, hvis ikke kønnet på barnet er kendt.

Der er et væld af muligheder indenfor barnevognskæder, og hvis ikke du fandt det du søgte, så kan du se alle barnevognskæderne her.