Beskrivelse

Soft Gallery Badekåbe Mini Splash Ocean Grey er den perfekte badekåbe til dit barn. Den stilrene og moderne badekåbe er lavet af 100% økologisk bomuld og er utrolig blød og lækker at have på. Den smukke lys støvede blå farve med Soft Gallerys ikoniske all over splash print med små gyldne og mørkeblå prikker gør badekåben til en fryd for øjet.

Badekåben har en praktisk hætte, der sørger for at holde dit barn varmt og lækker lige efter et dejligt bad. Foran bindes kåben med et matchende bånd, så det kan lukkes helt til og omslutte barnet med det bløde fluffy sky materiale. Men badekåben er ikke kun god efter et varmt bad. Den vil også være skøn for barnet at iføre sig når der skal hygges på en langsom og rolig weekend dag – måske over et spil sammen med familien eller med en god film i sofaen.

Soft Gallery Badekåbe Mini Splash Ocean Grey fås i størrelserne 0-2 år, 2-4 år og 4-6 år, så der er en størrelse til ethvert barn. Køb denne fantastiske badekåbe til dit barn i dag og giv dem den ultimative komfort og stil.