Beskrivelse

Dynebetræk: 200×200 cm
Pudebetræk: 2 stk. á 60×63 cm
Materiale: 100% fint bomuldssatin
Vævning: Ekstra fin 240TC satinævning
(Thread count = antal tråde pr. kvadrat tomme)
Farve: Grøn
Design: Big Flower
Vendbart:
– Forside: Blomsterprint
– Bagside: Blomsterprint
Brand: By Night
Lukning: Dyne- og pudebetræk med skjult YKK lynlås
Vask: 60°
Tørretumbling: Ja
Tåler strygning: Ja
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (2018OK0658)
Sengetøj i 100% tætvævet bomuldssatin. Dette sengesæt fra By Night er kendt for sin smukke og glatte overflade, der føles dejlig og blød mod huden. Det gode ved bomuldssatin er, at det er åndbart og holder dig behagelig kølig om sommeren og varm om vinteren, en egenskab der gør sengetøjet anvendeligt året rundt. Derudover er sengelinnedet 100% gennemfarvet, hvilket indebærer at farven er bundet i bomuldsfibrene under produktionen. Dette resulterer i en utrolig høj farve- og vaskeægthed. Sengesættet er OEKO-TEX® certificeret. Certificeringen sikrer, at produktet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer, og at det er produceret under ordentlige forhold, så du kan sove trygt om natten -så passer vi også godt på miljøet.
Vendbart design:
Sengetøjet er fremstillet i et vendbart design, der betyder at begge sider af sengetøjet er mønstret eller farvet. Et vendbart sengesæt giver dig mulighed for, at skifte udseende ved at vende det om, samt mulighed for at matche med forskellige dekorationer eller farver i soveværelset. Vendbart design – for en mere fleksibel indretning!
Sengesættet er et populært valg for dem, der ønsker et lækkert sengelinnede med et smukt og stilfuldt udtryk.
Dyne- og pudebetræk lukkes med skjult YKK lynlås.
Køb let matchende pudebetræk til dine ekstra puder her
Frisk sengen og soveværelset op med et flot og lækkert sæt sengetøj som dette. Benyt samtidig muligheden for at sikre dig maximal sovekomfort, ved at tilføje et nyt blødt lagen af høj kvalitet.
Du finder vores store sortiment af kvalitets lagner her
By Night er kendetegnet af dansk design – de giver dig behagelige sovekomponenter til dit nattemiljø i allerhøjeste kvalitet. By Night producerer sengetøj og lagner til hele familien og lægger stort vægt på tidens trends, således at produktionen altid indebærer moderigtige farver og designs.