Beskrivelse

Er sengetid en kamp i dit hjem? Har dit barn svært ved at falde i søvn? Så er “Når du ikke vil i seng – hvad så?” fra Dawn Huebner måske løsningen for jer.

Dette produkt er en bog, der er skrevet til børn og deres forældre, som kæmper med søvnproblemer. Bogen er skrevet af den anerkendte psykolog Dawn Huebner og er baseret på kognitiv adfærdsterapi, som er en effektiv metode til at behandle børn med søvnproblemer.

Bogen guider både børn og forældre til at forstå og håndtere de udfordringer, der kan opstå omkring sengetid. Den giver konkrete teknikker og strategier til at tackle søvnproblemer og skabe en mere rolig og afslappet sengetidsrutine.

Med “Når du ikke vil i seng – hvad så?” kan I sammen lære at overvinde søvnproblemer og få en bedre nattesøvn. Bogen er letlæselig og indeholder også sjove illustrationer, der gør den mere tilgængelig for børn.

Så hvis I vil have en mere harmonisk sengetid og en mere udhvilet hverdag, så er “Når du ikke vil i seng – hvad så?” et must-have produkt for jer. Bestil den i dag og få en bedre søvn for hele familien.