Beskrivelse

På Sovedyret elsker vi at præsentere jer for produkter, der kan gøre hverdagen lidt lettere for familien. Derfor er vi begejstrede for at introducere jer for “Kaninen der så gerne ville sove” af Carl-Johan Forssén Ehrlin. Denne lydbog er en del af det verdenskendte varemærke, der har hjulpet utallige børn med at falde i søvn.

Bogen handler om Kalle Kanin, der har svært ved at falde i søvn, selvom han så gerne vil. Men med hjælp fra en anderledes fortællestil og beroligende stemmer, bliver dit barn guidet til en dyb og afslappende søvn. Denne lydbog er perfekt til børn, der har svært ved at falde i søvn eller har brug for en rolig og tryg godnathistorie.

“Kaninen der så gerne ville sove” er en del af Carl-Johan Forssén Ehrlins serie af bøger om søvn og børn. Med sit unikke koncept og beroligende historier har han skabt et varemærke, der er elsket af både børn og forældre over hele verden.

Giv dit barn den bedste start på en god nats søvn med “Kaninen der så gerne ville sove”. Lydbogen er nem at tilgå og kan afspilles på både telefon, tablet og computer. Så hvorfor ikke prøve den i aften og se, hvor godt dit barn falder i søvn? Vi lover, at det vil være en investering i en mere afslappet og harmonisk hverdag for hele familien.