Beskrivelse

Eric Hill er kendt for sine søde og underholdende bøger om den lille plettede hund, Plet. Nu kan du tage Plet med på eventyr på hospitalet i den nye bog “Find Plet på hospitalet”.

Bogen er en del af Plet-serien og er perfekt til de mindste børn fra ca. 18 måneder. Den er lavet af pap, så den er nem for små hænder at bladre i, og den har flapper, der kan løftes for at afsløre skjulte overraskelser.

I “Find Plet på hospitalet” følger vi Plet, der skal besøge sin ven Tom på hospitalet, fordi han har brækket sit ben. Men pludselig bliver Plet væk, og nu er det op til læseren at hjælpe med at finde ham. Hvor mon Plet gemmer sig?

Bogen er både sjov og lærerig, da den introducerer børnene for hospitalets verden på en let og legende måde. Den er også perfekt til at stimulere børns fantasi og finmotorik.

Så tag med Plet på eventyr på hospitalet og hjælp med at finde ham i denne søde og spændende bog fra Eric Hill. Den er en perfekt gave til de små og vil med garanti skabe glæde og underholdning i mange timer. Køb den i dag og giv dit barn en sjov og lærerig læseoplevelse med Plet.