Beskrivelse

Cocoon Company Kapok Tillægsmadras – Den perfekte løsning til Junior sengen

Er det tid til at trække Junior sengen ud, men du vil undgå at købe en helt ny madras? Så er Cocoon Company Kapok Tillægsmadras den perfekte løsning for dig! Denne økologiske tillægsmadras er 100% økologisk, både indvendigt og udvendigt, og er GOTS-certificeret, hvilket sikrer dig, at produktet er økologisk lige fra høst til det færdige produkt.

Kapok er et naturmateriale, der er ekstremt let og blødt, og det er derfor det perfekte fyld i madrasser, puder og dyner. Det er også åndbart, temperaturregulerende og allergivenligt, da hverken husstøvmider eller bakterier kan leve i kapok. Med denne tillægsmadras er du sikret et optimalt sovemiljø for dit barn.

Tillægsmadrassen passer bl.a. sammen med CamCam sengen Harlekin Junior, og du kan bestille den nu og have den senest inden for et par dage. Da det er et naturprodukt, kan vi ikke garantere for, at målene er helt korrekte, men madrassen vil udvide sig, når den bliver taget i brug og bliver belastet.

Pleje af kapok madrasser er nemt, da kapokken kan flytte sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Derfor anbefales det at banke madrassen indimellem, så kapok fibrene falder på plads, og lufte madrassen stående og vende den jævnligt.

Bestil Cocoon Company Kapok Tillægsmadras i dag og få de mange fordele ved at bruge kapokprodukter til dit barns sovemiljø.