Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Undertøj og Bodyer

Her finder du lækkert undertøj til børn. Du finder en række basis varer, som fx uld undertøj og ensfarvede bodyer og bodystockings. Du finder kun kvalitet undertøj, som vi hos Sovedyret kan stå inde for.

Du kan vælge blandt mærker som Soft Gallery, Joha og Smallstuff plus der hele tiden kommer nye til.

Undertøj og bodyer

Mere om undertøj & bodyer

Undertøj er fantastisk til at sove i for dit barn - specielt uld undertøj om vinteren er noget børn holder meget af. Nogle børn bliver dog en smule irriteret over uld undertøjet, fordi det kan klø eller kradse. Men flere og flere er begyndt at lave uldundertøj, hvor de tilsætter en smule bomuld, så den side der vender ind mod huden ikke kradser, men du stadig får alle de gode egenskaber fra ulden. En win win situation. Herudover er bl.a. Joha begyndt at producere undertøj i merino uld som siges at være det blødeste uld på markedet - og det kan vi hos Sovedyret stå inde for. Det er kanon blødt og lækkert. 

Hvorfor købe undertøj og bodyer

Vi har undertøj og bodyer i mange farver og størrelser. Du kan også få med søde print, som hæver det søde udtryk på undertøjet. Det er utroligt lækkert for børn kun at sove i undertøj eller bodyer, fordi de har det med at hurtigt at få varmen - bestemt i sommerperioden. Her er det optimalt kun at lade dit barn sove i en body eller undertøj under evt. et tæppe eller let dyne. 

Du kan finde to delt undertøj til de store drenge og piger, og bodyer og bodystockings til de små rollinger. To delt undertøj til de lidt større børn er super søde og giver barnet mulighed for at mixe og matche som han eller hun ønsker. 

Vi har fået bodyer med knapper fra halsåbningen og ned. Det gør at du nemt kan få barnet ud og ind af bodyen.

God fornøjelse i jagten på det bedste undertøj til børn.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.