Studio Feder har skabt luksuriøse puder til hjemmet, der kombinerer bæredygtig tekstil, det æstetisk smukke design og et øje for kvalitet. Studio Feder er GOTS certificeret og deres mission er at gøre det nemmere og mere bevidst at vælge bæredygtighed indenfor design.

Studio Feders sortiment af puder omfatter flere forskellige stilarter, materialer og en bred palette af farver. Alle bomuldsprodukter er produceret med økologisk bomuld som bidrager mindst muligt til miljøet. Pudens ydre oplagte udskrift eller mønster kommer fra Saschas personlige stil, som er baseret på enkelhed og renhed i bløde farver.

Studio Feder prioriterer kvalitet højt i alle produktionsprocesser. Derfor tester Sascha altid sine produkter før salg for at sikre at de kan holde mange vaske igennem uden at slid eller falme. Det vil sige at investeringen i bæredygtige puder ikke bare betaler sig blot miljømæssigt men også økonomisk da de kan holde længere end billigere alternative produkter.

Sascha har besluttet sig for at kunne give alle god service ved at skabe luksuriøse puder til en overkommelig pris – men alligevel med al den bæredygtighed du gerne vil have sammen med det elegante design du fortjener. Samtidig har hun dedikeret sit liv til et ansvarligt forbrug, som giver hendes familie mod på at opfordre andre til mindre afhængighed af ressourcerne fra Jorden.