Se udvalget af de smarte tasker og rygsække fra Sebra lige her.

Du finder taskerne i flere forskellige slags farver og er perfekte enten som gymnastiktaske, til den korte lejrtur, weekendtaske, pusletaske eller en tur i skoven.

Sebra rygsækkene er nok en anelse for lille til at være den første skoletaske, desværre.

Produkt kategorier

MERE OM SEBRA TASKER

Sebra designer nogle utrolig flotte tasker som kan bruges til alverdens ting. De fås i forskellige farver og former og kan derfor have forskellige formål.

Tasker til børn

De store tasker kan bruges som pusletaske, sportstaske, hverdagstaske eller weekendtaske. Der er plads til en masse sager og har mange lommer/rum der giver mulighed for at skabe orden i tasken. Taskerne kan bruges af forældre eller store børn.

De små rygsække er super gode til børn, fordi den passer perfekt til den lille ryg, så barnet kan hjælpe med at bærer tingene. Rygsækken kan bruges som weekendtaske eller når barnet skal lege med kammeraterne og skal have madkasse, nøgler og lignende med.

Tasker i quiltet kvalitet

skønne og meget populære Sebra designer deres tasker i quiltet bomuld. De er derfor utrolig flotte at kigge på og har en blød struktur, så der kan proppes en masse i tasken.

PUSLETASKE MED MADRAS

Sebra har også udviklet en lille pusletaske der fungerer som et pusleunderlag og taske på en gang – altså 2i1 taske. Når tasken åbnes op er det en madras til når barnet skal skiftes. I siderne og enderne er der opbevaringsmuligheder til bl.a. bleer, klude, håndklæde og lignende.

Rygsække fra Sebra

De fine små rygsække er desværre nok for lille til bøger i skoletiden, men kan sagtens bruges til madkasser og legesager. Rygsækken er med magnetisk knap, så den nemt kan åbnes og lukkes. På den måde får barnet heller ikke fingre i klemme i lynlås.