• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Sebra babycare

Plejeprodukter fra Sebra til børn uden tilsat duftstoffer og farvestoffer. De fine babycare produkter er derfor meget velegnet til børn med allergi og er perfekt til børn med lidt sensitiv / sart hud (specielt ved nyfødte). 

Det gode shampoo er producerert i Danmark og er alt sammen svanemærket. 

Sebra babycare

Mere om Sebra babycare 

De gode plejeprodukter fra Sebra er utrolig gode til børn fordi de er allergivenlige og blide ved barnets hud. Der er ikke tilsat farvestoffer eller duftstoffer. Plejeprodukterne er derfor med til at skabe en sund og lidt sjovere badetid. 

Hos Sovedyret får du Foamy shampoo og Tip to Toe Wash 

Foamy Shampoo indeholder 99% natrlige ingredienser og er derfor utrolig godt til barnets hud. Den indeholder bl.a. Aloe vera. Flasken er med pumpe som gør det nemt at få shampooen ud når man har hænderne fulde. 

Tip to Toe Wash er sæbe til både hår, krop og boblebad. Det er altså en 3i1 vask og kan bruges af hele familien. Sæben indeholder også 99% naturlige ingredienser og er uden duft- og farvestoffer. 

Shampooen er svanemærket, og du er derfor med til at gavne miljøet og du får samtidig en shampoo til barnet som er blandt de bedste. 

Den er Asthma allergy Nordic mærket, og er derfor meget velegnet til personer der lider af astme, allergi eller en anden form for overfølsomhed. 

Shampooen er Ecocert Cosmos Organic mærket og du kan derfor vide dig sikker i at produktet er økologisk.

Sidst men ikke mindst er shampooen også The Vegan Society mærket og det betyder altså at den er anerkendt som et vegansk og vegetarisk produkt.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.