• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Morgenkåber til børn

Sovedyret er vild med kombinationen af puttetid og morgenkåbetid og har derfor et fint udvalg fra Liewood og deres skønne kanin, kat og panda morgenkåber både til dreng og pige.

Morgenkåberne er i lækker kvalitet og flotte farver. Inden dit barn hopper i kåben, tørres det med et lækkert håndklæde med hætte, eller et badehåndklæde, som nu fås fra både Liewood, Småfolk, Pippi, Müsli, Smallstuff & Bloomingville Mini.

Morgenkåber til børn

Puttetid er hyggetid

Inden puttetid, hører ofte et dejligt varmt bad. Elsker dit barn så ikke bare at hoppe i en lækker blød morgenkåbe, inden nattøjet for alvor skal på. Det er i hvert fald noget tøserne hos Sovedyret holder meget af. At kunne lune sig i det bløde bomuld er helt faktisk. Morgenkåben er også dejlig at have en kold vintermorgen, når dit barn lige er stået ud af sin lune seng.

Eller hvem kender ikke det barn som søndag morgen og formiddag bare tuller rundt i sin morgenkåbe og hygger, bare fordi den er dejlig afslappende at have på. Det er en rigitg søndagsoutfit, som oser af hygge og afslapning. 

Morgenkåber er et hit 

De søde morgenkåber fra Liewood er super fine og populære, fordi de har de velkendte øre hængende fra fx kanin, panda eller kat. Hætten tages på hovedet og ørene stritter så til hver sin side. Det synes børn er super sjovt. På samme tid kan de bruge ørene som nusseklud, hvis de bliver trætte. 

Morgenkåber er til alle børn der kan lide at varme sig inden de skal i tøjet. På kåberne er en bælte som strammes ind om livet og holder mogenkoben på plads. Barnet kan derfor nemt lege i kåben eller ligge i sofaen og slappe af mens kroppen varmer sig. 

Altid høj kvalitet

Sovedyret går meget i at du som kunde får det bedste kvalitet og at barnet kan nyde materialet fuldt ud. Derfor er mange af vores morgenkåber af 100% økologisk bomuld. Det er kanon blødt og dejligt at have på. At det er økologisk sikrer samtidig dig som forældre, at barnet ikke er i kontakt med sundhedsskadelige stoffer. Bomulden er ikke blevet sprøjtet med giftige stoffer, som kan påvirke barnet. 

De fine farver er ofte unisex og kan bruges af både piger og drenge. Indi mellem er der dog nogle farver som egner sig mere til det ene køn end det andet, men så kommer modellen ofte i to farver til begge køn. Vi mener ikke at der er nogen der skal snydes. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.