• Fri fragt over 599 DKK
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.8 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Liewood badekåbe og morgenkåber

Skønne frotté badekåber og ponchoer i 100% økologisk bomuld med nuttede detaljer, som ører og ansigt, eksempelvis som en kanin eller kat. 

Fås i flere farver og størrelser.

Liewood badekåbe og morgenkåber

Liewood badekåbe & morgenkåber

Alle Liewoods babekåber og morgenkåber er af frotté, og du er derfor sikret at de suger vand, når barnet bliver tørret efter badet eller en tur ved stranden. 

Kåberne er helt unikke, fordi de er med søde små øre og øjne fra fx kanin, kat eller andre dyr. Det er da sødt og bestemt ikke til at stå for!

Der er også små lommer foran, som der kan ligge sutter eller andet i. Måske lommerne bare skal bruges til at varme de små hænder. På badekåberne er også et bælte, som kan strammes ind om barnets liv, så det ikke fryser eller taber kåben. 

De smarte badekåber kan også bruges som morgenkåber en søndag morgen, hvor man gerne må rende rundt i morgenkåben indtil middag - men kun fordi det er søndag. 

Morgenkåben er også super god om aftenen, hvor barnet har været i bad og skal have varmen inden nattøjet skal på. Kåberne kan også tages med på stranden, hvor man bare skal have noget hurtigt over kroppen for at få varmen efter det kolde dyk i havet. De er også super gode, hvis barnet er en smule våde og gerne bare vil beholde kåben om sig mens i kører hjem fra standturen. 

Badeponcherne og badekåberne er naturligvis af 100% økologisk frotté, fordi Liewood altid levere det bedste kvalitet. 

Når du vasker kåberne, så anbefaler vi at du vasker ved lave grader for at holde på de smukke farver længst muligt og det er samtidig bedre for miljøet - win win situation. 

De søde kåber og ponchoer fås i forskellige størrelser alt efter alderen på dit barn. Det samme gælder farver - der er til både piger og drenge og der vil altid være nogle i neutrale farver (unisex). 

Den perfekte gaveidé til børn

Er du løbet tør for ideér til hvad du skal give barnet i enten fødselsdagsgave eller julegave, så er en badeponcho / badekåbe et oplagt valg. 

Hos Sovedyret pakker vi altid gratis ind (med mindre det er på udsalg). Du skal blot skrive i kommentaren om det er til en pige eller dreng. 

Du får altid gratis levering ved køb over 399 kroner og gaven vil være hos dig indenfor 1-3 hverdage. Det kalder vi lynlevering. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.