• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Konges Sløjd tasker og toilettasker

Konges Sløjd har de fineste tasker og toilettasker med både print og ensfarvet i høj kvalitet. Taskerne er af 100% økologisk bomuld med fyld, og der er tænkt på hver en lille detalje med bl.a. sorteringsmuligheder.

Alle takserne er med coated overflade og er derfor smuds- og vandafvisende. 

Konges Sløjd tasker og toilettasker

Mere om Konges Sløjd

Konges Sløjd er en dansk firma, som hænger ud i København og har eksisteret siden 2014. Konges Sløjd går meget op i kvalitet, funktionalitet og simple designs der kan bruges af både piger og drenge og som ind i mellem er unisex. 

Deres design er altid ekstrem flotte og stilfulde - vi hos Sovedyret er i hvert fald elle vilde med deres designs. Deres produkter er visuelle smukke for forældrenes og er på samme tid skaber glæde for børnene. 

GOTS certificeret

Alle produkter, her inkluderet deres tasker og toilettasker, er GOTS certificeret. Konges Sløjd prioritere miljøet højt og du er sikret at produkterne er produceret under gode vilkår. 

Stoffet er naturligvis 100% økologisk bomuld og er derfor utrolig lækkert og godt for dit barn. GOTS og økologi er specielt godt fordi det ikke har været i kontakt med sundhedsskadelige stoffer, som kan skade dit barn. Du kan derfor lade dit barn omgå GOTS og økologiske produkter emd god samvittighed og så gavner det samtidig miljøet, hvilket du støtter op om, ved at købe produkter fra Konges Sløjd. 

Taske og toilettasker

Konges Sløjd tasker og toilettasker er kanon praktiske og gode, da de alle har coated overflade. Det betyder at de er smuds- og vandafvisende. Skulle noget af indholdet, fx en parfume eller sutteflaske, blive utæt vil det ikke gå gennem stoffet hvis det opdages i god tid. Det samme gælder hvis det fx regner eller tasken bliver våd, så er indholdet i sikkerhed og holder sig tørt. 

Der er mange sorteringsmuligheder i taskerne med lommer der er åbne eller har lynlås. Sommetider er der separate rum til sutteflasken, som holder flasken stående, så den ikke ruller rundt i tasken og går tingene våde. 

Konges Sløjd weekendtaske 

Står du og mangler en weekendtaske, sportstaske eller lignende, så har Konges Sløjd designes netop sådan en taske. 

Den er super praktisk og designet er specielt ikke et man ønsker at gemme væk - nej det skal vises til alle og enhver, og de skal nok blive misundelige.

Tasken fungere som skuldertaske og håndholdt taske, hvor skudlerremmen kan tages af. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.