• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK

Konges Sløjd Kapok dyne & pude

Dyner, puder og ammepuder fra Konges Sløjd med kapok er fyld af naturfibre fra kapoktræer. Kapokken er både godt for os og naturen. Det er 6-8 gange lettere end bomuld.

Kapok er 100% naturligt og økologisk, og uden nogen for form for pesticider. Fordelen ved kapok er at det er åndbar og er god for støvmideallergikere, da hustøvmider ikke trives i kapok.

Konges Sløjd Kapok dyne & pude

Mere om kapok fra Konges Sløjd

Konges Sløjd har de fineste kapok dyne, pude og ammepude, som du kan købe her hos Sovedyret.

Hvad er kapok?

Kapok stammer fra regnskovens utrolig høje træer. På træerne er der små kapler, hvori der er frøer. Det er fra disse frøer at kapokken kommer fra. Træet behøver ikke blive fældet ved høsten. Det er derfor utrolig miljøvenligt.

Fibren i kapokken er mellem 2-4 cm lang og det har et tyndt naturligt lag voks på oversiden. Fibrene er 6-8 gange letter end almindeligt bomuld og det betyder at det er utrolig lækkert at ligge med og har en silkeagtig overflade. Kapoktræet kaldes derfor også silkebomuldstræet.

Børn med allergi 

Hvis dit barn har allergi, så er kapok et utrolig godt product. Der kan nemlig ikke leve støvmider eller andre insekter i dynen / puden pga de fine fibre. 

Derfor skal man ikke bekymre sig om at barnet får allergisk reaktion, når de sover med kapok dyne eller pude. Det er et naturprodukt som dit barn vil elske at sove med. 

Kapok babydyne og juniordyne

Har du et barn der har tendens til at sparke dynen af i løbet af natten, fordi han eller hun har det for varmt, så er kapokdyner er rigtig godt valg. 

Kapokdyner er nemlig tildels temperaturregulerende, så dit barn vil have en god og rar temperatur natten igennem. 

Dynen suger heller ikke fugten / sveden til sig og du vil derfor opleve at dit barn ikke er gennemblødt efter en varm og fugtig nat. Sovedyret går op i at barnet har et godt sovemiljø og det er kapokdyne og pude fra Konges Sløjd helt klart med til at skabe. 

Kapok pude

Det samme gælder kapokpuden - den opsuger heller ikke sveden. Puden forbliver dejlig blød og fugtfri. Du vil opleve at din nattesøvn bliver forandret, når du bruger kapok frem for almindeligt bomuld. 

Kapok er utrolig åndbart og huden kan derfor ånde igennem kapokpude og kapokdyne. 

Kapokken indeholder 80% luft og er derfor mere åndbart end noget andet naturligt produkt. 

Økologi og god nattesøvn 

Kapok er 100% økologisk og naturligt. Der bliver ikke brugt skadelige giftstoffer ved produktionen af dyner, puder eller ammepuder fra Konges Sløjd. Det betyder også at det er godt for miljøet og dig 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.