Homeyness sengetøj er skønt liberty sengetøj i høj kvalitet, fordi det er af egyptisk bomuldssatin, som gør sengetøjet ultra blødt og silkeagtigt.

Sengetøjet har to forskellige sider – et med Liberty print og et ensfarvet satin.

Fås i baby og junior størrelse, til dreng og pige samt unisex sengetøj.

Homeyness Sengetøj – Baby – Zoo Marine – Baby – Homeyness Sengetøj – Baby
Original price was: 649,95 kr..Current price is: 389,97 kr..
-40%

MERE OM HOMEYNESS SENGETØJ

Homeyness handler om kvalitet og gode tekstiler. Det er lavet i egyptisk bomuldssatin og er oeko-tex certificeret. Du finder ikke noget sengetøj, som er så lækkert som Homeyness. Sengetøjet er blødt og helt igennem fantastisk at røre ved.

Du får altid en stofpose med i samme design, når du bestiller sengetøj fra Homeyness. Posen kan du bruge i hverdagen og vise det kanon flotte og populære print af Liberty frem.

Sengetøj af egypisk bomulssatin

Satin er en vævemåde, som giver en overflade der minder om silke – og derfor meget blødt og dejligt at røre ved. Egyptisk bomuld regnes for mange, for at være noget af verdens fineste og blødeste bomuld.

Det er længden og tykkelsen af fiberen, der bestemmer kvaliteten af sengetøjet og egypitisk bomuld har den længste fiber, ergo er kvaliteten i top.

Sengetøjet er ekstremt slidstærkt, fordi fiberen er så lang og tynd og derfor kan væves på mange forskellige måder. Det er teknikken af vævningen der giver det slidstærke resultat.

Sengetøj af egyptisk bomuldssatan bliver blødere og blødere for hvert år. Satinen har nemlig godt af at blive vasket, da det kun bliver blødere af det.

Hvad er Liberty of London

Når vi skriver at sengetøjet er med Liberty of London bomuld, så betyder det at stoffet er fra den verdenskendte butik/fabrik Liberty London, som er over 143 år gammel.

De er verdenskendt for at levere luksusvare og specielt for deres flotte print af blomster i utallig mange farver. Farverne er helt unikke på det bløde bomuld. De skærer igennem på en måde, der sjælent ses andre steder.

Liberty er sjældent på udsalg, fordi stoffet i sig selv er dyrt at producere. Finder du det andre steder til et beløb, der er helt ud over det sædvanelige (for billigt), så er det ikke den ægte vare.

Lidt praktisk omkring sengesættene

Du skal altid vaske liberty sengetøj fra Homeyness med vrangen yderst.

Vask det på max 40 grader og med lignende farver, så der ikke smitter skøre farver af.

Du kan tørretumble det ved lav varme.

Babystørrelsen er i 70×100 cm med en hovedpudebetræk på 45×40. Altså standard danske størrelser.

Juniorstørrelse er i 100×140 cm og hovedpuden i samme størrelse som til baby, og er derfor også i stanard størrelse.

Alle sengetøj fra Homeyness har en diskret usynlig lynlås, som gør stilen meget eksklusiv. Lynlåsene kommer fra YKK.

De fleste print kommer fra Liberty of London, som er et magisk mønsterunivers af blomster i tusindevis af farver på en farvet baggrund som går igen på bagsiden af sengetøjet.

Deres print er fra det verdenskendte Liberty of London, hvor farverne på sengetøjet er helt utrolige. Farven får et helt andet udtryk når det kommer på Liberty bomuld.