• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
Gubini
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Gubini

Gubini er et nyt danske mærke, som har taget Sovedyret med storm med alle de smukke designs i sengetøj i flere størrelser og de smukke sarte farver i quilttæpper. Gubinis rolig og nordiske udtryk, sammenholdt med den super bløde økologiske bomuld som sengetøjet er lavet af, gør det attraktivt for både børn og voksne at putte sig under. Sengesættene får i både Baby størrelse, junior størrelse og voksen størrelse.

Gubini

Mere om Gubini

Gubini er startet af Charlotte Horsten i 2016, da hendes egne tre børn skulle have smukke og taktile produkter. De skulle kunne få en velfortjent pause i hverdagens travle trommerum og indtryk.

Produkterne skal levere et i udtryk med skønne farver og flotte mønstre, som er behagelige at kigge på. Der skal være plads til at børnene kan bruge deres fantasi.

Det vigtigste for Gubini er at alle produkterne skal kunne passe ind i resten af hjemmets flotte indretning. Interiør og tekstilerne skal kunne komplementere en rolig fornemmelige i værelserne - uanset om det er børneværelset eller voksen soveværelset.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.