Gubini er et nyt danske mærke, som har taget Sovedyret med storm med alle de smukke designs i sengetøj i flere størrelser og de smukke sarte farver i quilttæpper. Gubinis rolig og nordiske udtryk, sammenholdt med den super bløde økologiske bomuld som sengetøjet er lavet af, gør det attraktivt for både børn og voksne at putte sig under. Sengesættene får i både Baby størrelse, junior størrelse og voksen størrelse.

GUBINI SENGETØJ

Gubini sengetøjet er opstartet og opfundet af Charlotte Horsten i 2016. Sengesættet får i 3 størrelser, baby, junior og voksen størrelse. Sengesættet har det tilfælles at de alle er lavet i super blødt økologisk bomuld, har delikat skjult lynlås, og den særlig detalje, at indeni i alle hjørner sidder små snore som kan binde hjørnerne fast, så dynen ikke smutter rundt indeni i betrækket. (snorerne kan til enhver tid klippes af)

Desuden hører der til hvert sengesæt, en fin og meget anvendelig og farvematchende “gymnastik” taske, som dit barn kan bære på ryggen.

GUBINI TÆPPER

Alle de flotte Gubini sengetæpper i forskellige styles og farver. Det er nogle gode voksen størrelser som du kan bruge til alt fra sengetæppe, legetæppe og som en tæppe der bare skal lune i sofaen.