Skønne tykke tæpper til brug som legetæppe, til at pusle på eller som sengetæppe. Findes i flere størrelser og farver. Tæpperne er lækre kaftige og quiltede.

Desuden finder du også her Cam Cams populære stjernepuder i flere forskellige farver, der vil pryde ethvert børneværelse eller måske sofaen.

New
Cam Cam Tæppe – 100×100 – Pressed Leaves Rose – OneSize – Cam Cam Tæppe
Original price was: 369,95 kr..Current price is: 221,97 kr..
-40%
Produkt kategorier

MERE OM CAM CAM TÆPPER & PUDER

Cam Cam laver nogle utrolig fine tæpper der fungerer perfekt som sengetæppe eller legetæppe. Tæpperne er nemlig tykke og dejlige at ligge på.  Tæpperne passer perfekt til babyseng, juniorseng eller voksenseng pga størrelserne.

De quiltede tæpper er bløde vatterede babytæpper som du kan finde i mange farver. De er 100% økologiske og OCS cerfitificeret. De mange farver gør at der er én til både piger og drenge. Du kan også være heldig at finde en unisex tæppe, hvor både dreng og pige kan lege på.

Tæpperne findes i ensfarvet eller med mønster. De tæpper med mønstre kan du vælge at vende om og du har nu en helfarvet tæppe i babyfløjl.

Om du bruger tæpperne som sengetæppe eller legetæppe er helt op til dig. De egner sig til begge dele. Tæpperne kan også bruges som picnic tæppe pga den store størrelse.

Babytæppe måler 100×100 cm

Juniortæppe måler 140×200 cm

Voksentæppe måler 240×260 cm

Du kan også få tæpper fra Cam Cam der måler 120×120 cm  

Puder fra Cam Cam

Stjernepude måler 48 cm i diameter

Puderne fra Cam Cam er også OCS certificeret og er derfor lavet af økologisk materiale. De flotte stjernepuder pynter flot på sengen, når fx sengetæppet er lagt pænt på. Puderne kan også bruges i sofaen for at skabe hygge.

De kommer i flotte farver, som passer til både pigeværelse og drengeværelse. Puderne er perfekte som pyntepuder.

Du kan nu også få muslin tæppe til at varme den lille krop med. Tæppet er i samme stof som svøb og stofbleer, men ligger i 2 lag og er derfor dejlig at have om kroppen.

Muslin tæppet er specielt godt i sommerperioden, hvor det kan blive køligt hen på aftenen og man bare mangler et lille åndbart tæppe, der ikke varmer for meget.