Beskrivelse

Cam Cam Copenhagen er kendt for deres smukke og bæredygtige produkter til børn og familier. Et af deres populære produkter er dette Cam Cam Copenhagen Svøb i Dreamland farven, som er perfekt til at pakke din lille guldklump ind i.

Svøbet er lavet af 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld, hvilket betyder, at det er produceret med omtanke for både miljøet og din babys sensitive hud. Det er blødt og lækkert at røre ved og vil give din baby en tryg og behagelig søvn.

Med målene 120×120 cm er svøbet stort nok til at bruge som både svøb, tæppe eller som et hyggeligt underlag til leg. Det er også perfekt til at tage med på farten, når I skal ud og udforske verden sammen.

Cam Cam Copenhagen Svøb i Dreamland farven er en smuk og tidløs tilføjelse til ethvert børneværelse. Det er en perfekt gaveidé til babyshower eller til en nybagt forælder.

Forkæl din lille én med dette lækre svøb fra Cam Cam Copenhagen og skab en tryg og hyggelig atmosfære omkring jeres søvnritualer. Køb det online hos Loukrudt.dk og få det leveret direkte til døren.