Beskrivelse

På Sovedyret elsker vi at forkæle vores læsere med de bedste produkter til hele familien. Derfor er vi glade for at præsentere LEGO® Friends julekalenderen, der vil bringe glæde og kreativitet til jeres julemåneder.

Denne julekalender er perfekt til børn, der elsker at bygge og lege med LEGO® klodser. Med 24 låger og i alt 231 dele, vil jeres barn få en ny overraskelse hver dag i december frem til juleaften. Det er den perfekte måde at tælle ned til jul på, samtidig med at barnet kan udvikle sin fantasi og motoriske færdigheder.

LEGO® Friends julekalenderen er designet med de populære figurer fra LEGO® Friends universet, som vil tage jeres barn med på en magisk juleeventyr. Den er perfekt til børn i alderen 5-12 år og vil med garanti skabe glæde og hygge i jeres hjem i julemånederne.

Så hvorfor ikke forkæle jeres barn med denne fantastiske julekalender fra LEGO® Friends? Den vil med sikkerhed bringe smil og glæde til jeres familie og skabe uforglemmelige juleminder. Bestil den allerede i dag og giv jeres barn en julekalender, der er fyldt med sjov og kreativitet.